Friday , October 7 2022

Madalina Ghenea s-a impacat cu Gerard Butler

ghenea-butler

Cine să-i mai înțeleagă pe Gerard Butler și Mădălina Ghenea, a căror relație a fost non-stop sub lupa presei din întreaga lume? După ce s-a vehiculat infomația că cei doi s-ar fi certat, aceștia apar în noi imagini mai îndrăgostiți ca niciodată, dezvaluie Libertatea. Împăcarea lor are loc la scurt timp după ce actorul scoțian fusese văzut cu o altă domnișoară.
Mădălina Ghenea (25 de ani) și Gerard Butler (43 de ani) sunt protagoniștii celui mai proaspăt material paparazzi. Cei doi au fost surprinși luni împreună, la Roma, distrându-se de minune și părând mai îndrăgostiți ca niciodată. S-au plimbat în locurile romantice din capitala italiană, s-au ținut în brațe și și-au făcut fotografii unul celuilalt, părând că au șters cu buretele luna în care presa a scris că nu și-au vorbit.
Imediat cum au apărut imaginile, presa a scris că s-au împăcat. Mai mult, frumoasa româncă a fost într-un concediu în compania unui bărbat misterios, după cum se poate vedea într-una dintre imaginile postate de brunetă pe contul ei de socializare. Se pare că însoțitorul ei este nimeni altul decât actorul scoțian.
La începutul lunii mai, Mădălina Ghenea a venit de urgenţă în România, când a aflat că bunica ei nu se simte prea bine și este internată. În Vinerea Mare însă, medicii de la Spitalul Judeţean Slatina i-au dat o veste bună: bătrâna se simțea mai bine. Bunica a fost externată, astfel încât olteanca celebră și familia ei au putut petrece Paștele împreună. La scurt timp, s-a aflat și despre despărțirea de Gerard Butler, cu care românca s-a iubit nouă luni.
 
 
ghenea-butler1

Vezi si

VIDEO. Peste 50 de vedete, printre care Juliette Binoche, Marion Cotillard și Isabelle Adjani, și-au tăiat părul, solidare cu protestul femeilor din Iran

Peste 50 de vedete din lumea filmului și a muzicii din Franța și-au tăiat părul …