Monday , July 22 2024

Lisa Marie Presley: Michael Jackson nu ar fi putut fi salvat

Lisa Marie Presley a declarat c\ nimeni nu ar fi putut s\ îl salveze pe fostul ei so] Michael Jackson de la o moarte prematur\ [i c\ “i-a fost dat” ca via]a s\ i se încheie mai devreme, informeaz\ people.com.
Fiica lui Elvis Presley a declarat totodat\ c\, în prezent, regret\ c\ nu a f\cut mai mult pentru a-i salva via]a starului.
“[tiu c\ este naiv s\ cred c\ a[ fi putut s\ îl salvez, dar mi-am dorit acest lucru”, a declarat Lisa Marie Presley, joi, în emisiunea “The Oprah Winfrey Show”, vorbind despre mariajul ei cu Michael Jackson [i despre moartea acestuia. “Îmi doresc s\-l fi sunat de mai multe ori, s\ îl întreb ce mai face. Dac\ am încercat m\car s\ îl sun? Sincer… regret c\ nu am f\cut-o”.
Michael Jackson a murit pe 25 iunie 2009, la vârsta de 50 de ani, în urma unei supradoze de propofol.
Lisa Marie Presley consider\ c\ stilul de via]\ al lui Michael Jackson, adeseori considerat un “zeu”, a fost motivul pentru care nimeni nu îndr\znea s\ îl contrazic\ pe cânt\re] în leg\tur\ cu obiceiurile sale periculoase din via]a de zi cu zi.
“Dac\ el nu te dorea prin preajm\, dac\ încercai m\car s\ îl faci s\ se confrunte cu ceva cu care el nu dorea s\ se confrunte, el chiar avea puterea de a te face «s\ dispari» – acest lucru era valabil chiar [i pentru familia lui. Cred c\ era ca un tren care se îndrepta într-o anumit\ direc]ie [i pe care nimeni nu putea s\ îl opreasc\”, a declarat Lisa Marie Presley.
În cadrul aceleia[i emisiuni, ea a vorbit despre ultima conversa]ie “coerent\” pe care a avut-o cu Michael Jackson, cu care s-a c\s\torit în 1994 [i de care a divor]at dup\ câteva luni. “Eram departe, iar el voia sa vad\ ce mai fac”, a povestit Lisa Marie, referindu-se la discu]ia ei telefonic\ din 2005 cu Michael Jackson. “A încercat s\ spun\ ceva, pentru a vedea dac\ eu voi reac]iona din punct de vedere emo]ional. Nu am f\cut-o”, a mai spus ea.
Atunci când Michael Jackson a întrebat-o dac\ înc\ îl mai iube[te, Lisa Marie i-a r\spuns: “I-am spus c\ îmi este indiferent. Nu i-a pl\cut acel cuvânt. A plâns”.
Lisa Marie a povestit cu aceast\ ocazie [i modul în care s-a încheiat acea conversa]ie: “Avea sentimentul c\ cineva încerca s\ îl omoare pentru a pune mâna pe averea lui [i pe catalogul lui muzical”. Totodat\, ea a precizat faptul c\ Michael Jackson a pronun]at numele unor persoane, dar nu a dorit s\ le dezv\luie în emisiunea realizatoarei Oprah Winfrey.
Lisa Marie Presley, în vârst\ de 42 de ani, locuie[te în prezent în Marea Britanie, împreun\ cu so]ul ei, chitaristul Michael Lockwood. Lisa Marie Presley are patru copii.

Vezi si

Bianca Drăgușanu, săltată de Poliție pentru evaziune fiscală. Aducea haine de lux din Turcia fără să declare veniturile

Poliţiştii au făcut, joi, 18 iulie, șase percheziţii într-un dosar de evaziune fiscală, printre cei …