Thursday , April 18 2024

Lindsay Lohan a scapat de pedeapsa cu închisoarea si este obligata sa se interneze la dezintoxicare

Actri]a american\ Lindsay Lohan a sc\pat de pedeapsa cu închisoarea, vineri, dup\ ce un judec\tor a decis ca actri]a s\ se interneze într-o clinic\ de dezintoxicare pân\ în luna ianuarie, informeaz\ Reuters.
Procurorii au ceurt judec\torului ca Lohan s\ fie trimis\ la închisoare pentru [ase luni, dup\ ce actri]a a înc\lcat regulile de eliberare condi]ionat\, dup\ ce a fost arestat\ de dou\ ori în 2007, pentru conducerea automobilului în stare de ebrietate [i pentru posesie de cocain\, la un interval de dou\ luni.
Dar, judec\torul de la Curtea Suprem\ din Beverly Hills a decis ca actri]a s\ r\mân\ internat\ într-o clinic\ de dezintoxicare pân\ pe 3 ianuarie 2011. Lindsay s-a internat din proprie ini]iativ\, la sfâr[itul lunii septembrie, într-o clinic\ de tratare a dependen]ei de medicamente [i alte substan]e, pentru a cincea oar\ în ultimii trei ani.
În prezent, Lohan se trateaz\ la Betty Ford Center din sudul Californiei.
“E[ti dependent\. Sper c\ în]elegi asta. Cred c\ trebuie s\ î]i schimbi stilul de via]\”, i-a spus judec\torul lui Lohan.
Lindsay Lohan a fost eliberat\ din închisoarea Lyndwood din California, pe 24 septembrie, dup\ ce a câ[tigat apelul prin care solicita justi]iei americane s\ o elibereze pe cau]iune. Lohan, care a fost condamnat\ la patru s\pt\mâni de închisoare pentru înc\lcarea termenilor de eliberare condi]ionat\, a fost eliberat\ ulterior, dup\ ce a pl\tit cau]iunea. Ini]ial, un judec\tor american ordonase ca Lohan s\ stea dup\ gratii pân\ pe 22 octombrie când a avut loc o nou\ audiere în cazul s\u, dar un alt judec\tor a revocat decizia [i a stabilit o cau]iune de 300.000 de dolari pentru eliberarea actri]ei.
Dup\ ce a petrecut 13 zile într-o închisoare din Los Angeles, la sfâr[itul lunii iulie [i începutul lunii august, actri]a s-a internat într-o clinic\ de dezintoxicare, unde trebuia s\ r\mân\ timp de 90 de zile.
Justi]ia i-a permis în cele din urm\ starletei americane s\ se întoarc\ în re[edin]a ei, la sfâr[itul lunii august, în schimbul unui control medical [i psihologic foarte strict, ce impune efectuarea a dou\ teste s\pt\mânale antialcool [i antidrog.
La sfâr[itul lunii august, judec\torul îns\rcinat cu judecarea cazului a avertizat-o pe starlet\ c\ orice test care se va dovedi pozitiv va atrage dup\ sine o pedeaps\ de 30 de zile de închisoare.
Actri]a american\ fusese condamnat\ pentru violarea termenilor regimului de eliberare condi]ionat\ de care beneficiase, dup\ ce a fost arestat\ de dou\ ori în 2007, pentru conducerea automobilului în stare de ebrietate [i pentru posesie de cocain\, la un interval de dou\ luni.

Vezi si

VIDEO cu Katy Perry, în momentul în care îi cade bluza în direct la TV. S-a ascuns sub pupitru

Cântăreața americană Katy Perry a vrut să impresioneze cu o ținută vestimentară aparte în juriul …