Thursday , September 29 2022

Kate Middleton, detronata de o printesa veritabila

În timp ce în Marea Britanie, Kate Middleton acaparează prima pagina a revistelor de modă, ediţia Vogue din Franţa îşi îndreaptă atenţia spre o altă frumuseţe cu sânge regal: Charlotte Casiraghi.
În vârstă de 25 de ani şi având-o ca mamă pe Prinţesa Caroline de Monaco, ca bunică pe Grace Kelly şi ca unchi pe Prinţul Albert al II-lea, ea îşi etalează atuurile pe coperta pentru luna septembrie a revistei Vogue. Charlotte apare într-un pictorial cu părul în vânt, iar machiajul îi evidenţiază ochii misterioşi înconjuraţi de genelele ei fabuloase.
Prinţesa are un stil rafinat, un buget serios pentru cumpărături şi a scris editoriale în reviste de modă, aşa că ar putea să-i dea lecţii Ducesei de Cambridge în materie de modă.
Charlotte Casiraghia pozat în haine semnate Chanel, Balmain, Isabel Marant şi Gucci. Charlotte poartă în general creaţii ale designerilor consacraţi, mai ales că nu lipseşte de la evenimente precum Săptămâna Modei de la Paris şi a fost pe lista Vanity Fair a celor mai bine îmbrăcate femei în 2006.
Această apariţie vine la puţin timp după ce Charlotte a apărut într-un pictorial şi în ediţia americană a revistei Vogue, pictorial în care eleganţa ei înnăscută a fost perfect evidenţiată, în timpul unei sesiuni de călărie.

Vezi si

A murit Coolio, rapperul care a câștigat un premiu Grammy. Avea 59 de ani (VIDEO)

Rapperul american Coolio, cunoscut mai ales pentru hiturile “Gangsta’s Paradise” și “Fantastic Voyage”, a murit …