Tuesday , July 23 2024

Jessica Biel spera ca, pâna la Craciun, Justin Timberlake o va cere de sotie

Actri]a Jessica Biel sper\ ca, pân\ la Cr\ciun, iubitul ei, cânt\re]ul [i actorul Justin Timberlake, s\ o cear\ de so]ie, informeaz\ postul Acas\.

Cele dou\ staruri sunt împreun\ din anul 2007, iar de atunci au ap\rut specula]ii potrivit c\rora fie se despart, fie se c\s\toresc.
Totu[i, Jessica [i Justin au r\mas împreun\, iar în prezent se pare c\ fac [i planuri de nunt\. De curând, Jessica Biel a declarat c\ încearc\ s\ nu fie atent\ la toate bârfele care circul\ despre ea, dar nu îi reu[e[te de fiecare dat\.
Un apropiat al cuplului a afirmat recent c\ actri]a î[i dore[te s\ fie logodit\ pân\ la Cr\ciun, dar acest lucru depinde în mare m\sur\ [i de Justin. “Jessica vrea s\ se a[eze la casa ei [i s\ aib\ copii”, a declarat un apropiat al actri]ei pentru National Enquirer. “De câte ori a ap\rut în conversa]ie, anul acesta, subiectul logodnei, Justin a spus c\ are nevoie de timp pân\ la Cr\ciun, iar Jessica i-a ar\tat foarte clar c\ se a[teapt\ ca acesta s\ se ]in\ de promisiune”, a mai spus sursa.
În plus, cei doi se vor muta în curând în cas\ nou\, mai precis într-un apartament de lux în valoare de aproape opt milioane de dolari situat în cartierul SoHo din New York.
Pe Jessica Biel, telespectatorii postului Acas\ o vor putea urm\ri în filmul “Secrete din trecut”, al\turi de Ben Barnes, Kristin Scott Thomas [i Colin Firth, vineri, 15 octombrie, de la orele 20.30.

Vezi si

Mesajele vedetelor de la Hollywood, după retragerea lui Biden, de la Robert De Niro la Cher și Jamie Lee Curtis

Vedetele de la Hollywood au reacţionat la vestea că preşedintele SUA, Joe Biden, renunţă la …