Tuesday , February 27 2024

Jennifer Lawrence il ataca indirect pe Bradley Cooper

Actrita Jennifer Lawrence, distinsa cu Oscar, i-a atacat indirect pe cativa colegii de breasla barbati, referindu-se mai ales la Bradley Cooper si Christian Bale, cu care a jucat in “American Hustler”.
jennifer lawrence

Intr-o postare pe site-ul unei colege de breasla, Lena Dunham, intitulata “Why Do I Make Less Than My Male Co-Stars?” (De ce fac mai putini bani decat colegii mei barbati?), Jennifer Lawrence afirma ca, intr-adevar, salariul sau pentru “American Hustler” a fost considerabil mai mic decat cel primit de Bradley Cooper sau decat Christian Bale, care ii sunt colegi in film.
Desi sustine ca a stiut de la inceput cum stau lucrurile, nu a cerut un onorariu mai mare pentru a nu fi etichetata ca fiind “rasfatata”, sustine ea, citata de Gossip Cop.
In mod interesant insa, desi s-a referit chiar la el, Bradley Cooper a reactionat ca un gentleman, acesta declarand ca e alaturi de Jennifer.
De fapt, pornind de la exemplul personal, Jennifer Lawrence nu face decat sa readuca in discutie o problema mai veche a Hollywood-ului, diferenta mare intre salariile obtinute de femei si cele virate barbatilor, toti actori. Aceasta problema a fost pusa pe tapet periodic chiar de unele dintre cele mai mari actrite.
“Nu m-am suparat pe Sony (care se afla in spatele “American Hustle” – n. red.). M-am suparat pe mine. Am esuat ca negociator pentru ca am cedat prea repede”, afirma in postare Jennifer Lawrence.
Mai multe vedete aplauda afirmatiile actritei, printre acestea aflandu-se Emma Watson, Jessica Chastain, Elizabeth Banks. Emma Watson chiar a vorbit in ianuarie pe acelasi subiect la Forumul Economic Mondial din Elvetia.

Vezi si

statueta, Oscar, premiu, Obiectiv

Premiile Oscar 2024 vor fi acordate pe 11 martie. Unde poate fi văzută live ceremonia

Decernarea Premiilor Oscar va putea fi urmărită în direct, în 11 martie, de la ora …