Wednesday , May 22 2024

Jennifer Aniston, despre Adam Sandler, care o tachinează când vine vorba despre iubiții ei: „Ce e în neregulă cu tine?”

Jennifer Aniston își promovează zilele acestea cel mai recent film, „Murder Mystery 2”, în care joacă alături de Adam Sandler, iar în acest context a făcut o serie de mărturisiri haioase despre bunul ei prieten. Vedeta din „Friends” a povestit la „The Tonight Show with Jimmy Fallon” că Adam o tachinează mereu cu privire la alegerile ei nu foarte potrivite când vine vorba de iubiții ei, la fel cum și ea îl tachinează privind alegerile lui vestimentare.

Actrița în vârstă de 54 de ani a fermecat publicul prezent în studioul de la „The Tonight Show” într-o rochie neagră care i-a flatat silueta.

Jennifer a povestit că l-a cunoscut pe Adam (56 de ani) la Jerry’s Famous Deli, de pe bulevardul Ventura, pe când ea avea de 20 de ani, iar el, 22. Întrebată dacă și-au dat sfaturi unul altuia de-a lungul anilor, Aniston a spus: „Ei bine, dacă eu primesc ceva de la el, este un ‘Ce faci?!’. De obicei, legat de o persoană cu care mă întâlnesc. ‘Ce se întâmplă? Ce e în neregulă cu tine?’, a spus Jennifer, imitându-l pe actor.

„Dar îmi place foarte mult să am grijă de el. Pentru că el este atât de preocupat să aibă grijă de toți ceilalți, ceea ce chiar face, dar nu are grijă de el însuși”, a adăugat Aniston.

„Îmi pare rău că spun lucrurile astea la televiziunea națională, Adam, dar trebuie să știi asta. Am un mic arsenal de ierburi în rulotă și îi prepar smoothies când pot, îi dau tot felul de ierburi chinezești când se simte epuizat. Sunt ca o farmacie mobilă. Da, eu sunt medicul de pe platoul de filmare”, a glumit Jenn.

Actorul este celebru pentru stilul său vestimentar, mai mult decât casual, el combinând culori țipătoare într-un mod neașteptat sau îmbrăcându-se uneori nepotrivit cu situația. Jennifer și-a amintit și a descris imediat o cină la care a mers în Italia cu Adam și soția lui, Jackie. „Jackie arăta atât frumos, într-o rochie de-ți lua ochii”, a spus fosta soție a lui Brad Pitt. „Avea părul aranjat atât de șic și el apare în pantaloni scurți de baschet. Pantaloni scurți de baschet din satin și cu adidași în picioare. Și cu o haină velur turcoaz care nu avea nicio treabă”.

Aniston a sublinit apoi că Vogue l-a făcut pe Adam un style icon. „Iar el a reacționat: Vogue a scris că sunt uimitor așa”. Deci, da, mulțumesc, Vogue”, a povestit Jennifer Aniston.

sursa: filmnow

foto: Twitter/Jennifer Aniston

Vezi si

Actorul Sebastian Stan în rolul lui Donald Trump în „The Apprentice”, 8 minute de ovații la Cannes (VIDEO)

Sebastian Stan joacă rolul principal în “The Apprentice”, film care analizează viața lui Donald Trump …