Saturday , December 3 2022

Iubita lui George Clooney nu vrea copii: Nevoile materne îmi sunt satisfăcute de câinii mei

Modelul de origine italiană Elisabetta Canalis spune că nu doreşte să aibă copii cu partenerul ei de viaţă, George Clooney, pentru că nevoile materne îi sunt satisfăcute de animalele de casă pe care le are, informează contactmusic.com.
“Să rămân însărcinată nu a fost niciodată un scop pentru mine. Nevoile materne îmi sunt satisfăcute de câinii mei “, a spus Canalis, în vârstă de 32 de ani, care are o relaţie cu starul hollywoodian din 2009.
Elisabetta spune că îi face plăcere să fie cunoscută ca iubita lui George Clooney. “Este relaxant. Îmi place să merg la evenimente în calitate de «partenera lui….»”, a declarat aceasta.
Vorbind despre motivele pentru care îl iubeşte pe starul seriei “Ocean’s”, ea a spus că nu este la fel de complicat din punct de vedere emoţional ca un bărbat mediteranean . “Italienii spun foarte greu «te iubesc». Pe scurt, americanii sunt mai deschişi emoţional”, a declarat ea.
George Clooney s-a făcut remarcat în serialul de televiziune “Spitalul de urgenţă” şi a interpretat ulterior numeroase roluri memorabile, precum cele din “Marea hoinăreală”, “Regii deşertului”, “Syriana”, pentru care a fost recompensat cu premiul Oscar, seria “Ocean’s”, “Misterele Berlinului”, “Noapte bună şi noroc!” şi “Michael Clayton”. Mai recent actorul în vârstă de 49 de ani, a putut fi văzut pe marile ecrane în “Citeşte şi arde/ Burn After Reading”, “Sus, în aer/ Up in the Air”, “Omul care se holba la capre/ The Men Who Stare at Goats” şi “Americanul”.

Vezi si

Breșă de securitate în WhatsApp. 360 de milioane de numere, expuse

O breșă de securitate în WhatsApp a expus numerele de telefon a aproximativ 360 de …