Thursday , December 7 2023

Ioan Gyuri Pascu chemase, cu 2 ore înainte să moară , o ambulanță. Medicul i-a pus diagnosticul de „atac de panică”

gyuri

Ioan Gyuri Pascu chemase, cu două ore înainte să moară , o ambulanța . Medicul i-a pus diagnosticul de „atac de panică”, conform unor dezvăluiri  tolo.ro. Artistul Ioan Gyuri Pascu a încetat din viață luni dimineață, la vârsta de 55 de ani.
Moartea lui Ioan Gyuri Pascu are un moment pe care autoritățile l-au ținut secret până azi. Bărbatul a murit de infarct, la 5 dimineața, dar, cu două ore înainte, în noaptea de duminică spre luni, 25 spre 26 septembrie, Gyuri Pascu și fosta lui soție, în casa căreia se afla, au făcut un apel de urgență, potrivit  Gazeta Sporturilor.
„Au trimis o ambulanță de tip AMD, de consultații la domiciliu, cu un echipaj format dintr-un șofer și un medic. Gyuri era agitat și medicul i-a dat doar un calmant, un diazepam, i-a pus diagnosticul de atac de panică și a plecat”, a spus o sursă a ziarului, chiar de la Ambulanța București.
Peste mai puțin de două ore, a urmat un alt apel la 112, la care au ajuns, de această dată, trei mașini: două de la SMURD și o ambulanță de tip C, cu medic, de la Ambulanța București.
Gyuri Pascu nu a mai putut fi resuscitat.
„În ultimele trei zile, la Ambulanță a fost o stare de alertă. Directorul Alice Grasu și-a dat seama că ceva a fost în neregulă și a discutat îndelung cu medicul. A cerut ca totul să rămînă secret”, spune sursa de la Ambulanța București.

Vezi si

VIDEO. Cântecul de Crăciun din 1958 care a detronat piesa ”All I Want for Christmas is You” interpretată de Mariah Carey 

Începând cu 2019, în apropierea sărbătorilor, Mariah Carey ajunge an de an în fruntea topurilor …