Wednesday , October 5 2022

Glumă macabră. Mihai Bendeac a fost omorât pe Facebook

bendeac

“RIP! Mihai Bendeac, artist emerit (16.02.1983 – 27.11.2013) Nu te vom uita. Andrei si Victor”, a fost mesajul care a circulat pe Facebook. Mucalit, Bendeac, i-a dat share pe propriul profil al reţelei de socializare.
Fanii lui Mihai Bendeac sunt in stare de soc. In seara aceasta, pe Facebook a circulat zvonul mortii artistului si moderatorului de televiziune. Actorul, care a incetat colaborarea cu Antena 1, ar fi murit, potrivit profilului de Facebook al unui amic al lui. Acesta a postat o poza in care apare alaturi de Bendeac, următorul mesaj:
“RIP! Mihai Bendeac, artist emerit (16.02.1983 – 27.11.2013) Nu te vom uita. Andrei si Victor”, a scris tanarul pe site-ul de socializare.
Este clar ca este o gluma, una foarte proasta, insa interesant de stiut ar fi cum s-a ajuns la aceasta postare macabra pe Facebook si de ce Mihai Bendeac a fost de acord cu ea, dandu-i chiar el SHARE pe pagina sa oficiala.
Mihai Bendeac a fost foarte afectat de scandalul dintre el şi Antena 1, în urma căruia a rămas fără emisiunea iComedy şi a fost dat afară de la “România dansează”.Deşi pe parcursul războiului, s-a ţinut tare şi a fost mereu acid în declaraţii, în urmă cu un an, actorul recunoştea că e foarte diferit de ceea ce vede publicul.
Recent, Mihai Bendeac a recunoscut, pentru bazavan.ro, că un eşec mare l-ar face să cadă într-o depresie care l-ar împinge la sinucidere:”Aşa cum mă ştiu, un eşec mare mă poate duce către sinucidere. Dar nu mă gândesc la asta pentru că e datoria mea să nu dezamăgesc. Dacă ăla la circ se leagă la ochi în fiecare seară şi dă cu cuţitele la doi milimetri de nevastă-sa şi nu greşeşte, înseamnă că se poate. Dacă Esca e perfectă în fiecare seară, înseamnă că se poate. E de datoria mea să descopăr acel sistem prin care să nu mai fac greşeli”.
Asa cum știți, am părăsit proiectul iComedy din considerente ce țin de principii profesionale si umane, principii pe care am înțeles sa nu le incalc. Nu as vrea sa revin asupra acestui subiect. Cred ca, prin poziția mea ferma si asumarea faptului ca voi pierde foarte mulți bani, am transmis un mesaj pe care cei ce si-au dorit si au putut sa-l înțeleagă, l-au înțeles. In special tinerii. Îmi mențin acea poziție si sunt mândru de atitudinea mea. E un subiect închis.
Pentru ca maine Antena 1 sarbatoreste 20 de ani de existența, as vrea sa menționez ca eu nu am avut si nu am un conflict cu postul de televiziune, in ansamblul sau. Fiindcă acest post este compus, in primul rand, din operatorii care nu cracneau când ii chinuiam câte 18 ore la filmari tragand dubla după dubla, doamnele de la curatenie care au strâns după mine de câte ori am spart tablouri, scrumiere, bibelouri si telefoane de nervi, fetele de la machiaj care nu plecat niciodată acasă pana nu mi-au ingrijit tenul chinuit ore in sir de zeci de straturi de fond de ten si latex etc.
Ei înseamnă “Antena 1”. Restul… e vremelnicie, cum ar spune poetul.
Totodata, Antena 1 înseamnă si telespectatorii care mi-au urmărit prestatia, fie ca a fost vorba de burlescul “In puii mei”, elegantul “România Dansează”, ambitiosul “Romanii au Artiști”, respectabilul “Teatru TV” sau controversatul “iComedy”.
Apropo.. Nu mi-am făcut niciun prieten in televiziune. Dar i-am apreciat pe cei profesioniști. Nu e ușor sa lucrezi cu mine. Cer mult de la cei din jur fiindcă cer mult si de la mine însumi.
Pentru acesti oameni spun, din tot sufletul, “LA MULȚI ANI, ANTENA 1!”
Si Drum Bun pe mai departe!

Vezi si

Depeche Mode va concerta la București în iulie 2023. Primul album după moartea lui Andy Fletcher

Depeche Mode revine la București în 2023. Trupa va susține un concert care face parte …