Tuesday , February 27 2024

Fotografii dragute cu Printul Louis de ziua lui, publicate de Printul William si Kate. Cadoul pentru medicii din prima linie

O nouă aniversare în familia regală britanică. La două zile după ziua de naştere a Reginei Elisabeta, mezinul Ducilor de Cambridge, Prinţul Louis, sarbatoreste implinirea varstei de doi ani.

Părinţii lui n-au lăsat evenimentul nemarcat public. Astăzi, pe contul oficial de Instagram al Palatului Kensington au fost publicate o serie de fotografii foarte simpatice ale micuţului Louis, în care acesta apare cu mânuţele murdare de pastă colorată pentru desenat.

Fotografiile au fost realizate, ca de obicei, de mama prinţului, Kate Middleton, ştiută fiind pasiunea acesteia pentru fotografie.

“Împărtăşim cu voi o parte din creaţia Prinţului Louis, înainte de sărbătorirea zilei lui de naştere”, este mesajul postat pe pagina de Instagram a familiei Ducilor de Cambridge.

Această creaţie în culorile curcubeului are şi o semnificaţie importantă: este omagiul adus de micuţul prinţ angajaţilor din domeniul medical şi sanitar, care se luptă în aceste zile cu pandemia de coronavirus.

okmagazine.ro

Vezi si

statueta, Oscar, premiu, Obiectiv

Premiile Oscar 2024 vor fi acordate pe 11 martie. Unde poate fi văzută live ceremonia

Decernarea Premiilor Oscar va putea fi urmărită în direct, în 11 martie, de la ora …