Tuesday , July 23 2024

Elton John a cantat la pian toata noaptea dupa ce a fost drogat cu cocaină

Cântăreţul britanic Elton John a declarat că prietenii săi l-au păcălit într-o seară, presărându-i cocaină în mâncare pentru a-l face să cânte fără întrerupere o noapte întreagă la pian, informează femalefirst.co.uk.
Această declaraţie a artistului britanic a fost inclusă într-un nou film documentar, care prezintă povestea ascensiunii lui Elton John şi felul în care acesta a devenit un superstar în America.
Elton John, în vârstă de 63 de ani, a declarat: “Am plecat de acolo a doua zi, la 7.30 dimineaţa, spunându-mi: «Nu am stat niciodată treaz până la 7.30, însă mă simt chiar foarte bine!» Abia după câţiva ani am aflat că mi-au pus cocaină în mâncare”.
Rockerul Danny Hutton, solistul trupei americane Three Dog Night, a declarat că el s-a aflat în spatele acestui “complot”, spunând: “Este posibil să fi uitat să-i spun (lui Elton John, n.r.) acel mic detaliu. Însă cu siguranţă el nu a avut de suferit. A avut chiar mult succes”.
Documentarul “Madman Across The Water: The Making Of Elton” prezintă ascensiunea lui Elton John, de la statutul unui cântăreţ britanic necunoscut, care ajunge pe culmile gloriei la sfârşitul anilor ’60 şi începutul anilor ’70.
Referindu-se la felul în care a ajuns să se împrietenească cu unele dintre starurile epocii – precum Bob Dylan şi Brian Wilson, liderul grupului The Beach Boys -, Elton John a mărturisit: “În doar două luni i-am cunoscut pe unii dintre cei mai mari muzicieni ai acelor timpuri. Era o perioadă plină de bucurie”.

Vezi si

Mesajele vedetelor de la Hollywood, după retragerea lui Biden, de la Robert De Niro la Cher și Jamie Lee Curtis

Vedetele de la Hollywood au reacţionat la vestea că preşedintele SUA, Joe Biden, renunţă la …