Saturday , July 20 2024

Elton John a stat o noapte în spital după ce a a căzut în vila sa din Franţa

Cântăreţul britanic Elton John a petrecut o noapte într-un spital din Monaco, unde a fost tratat pentru o accidentare minoră, după ce a alunecat şi a căzut în vila sa din Nisa, a anunțat luni BBC, citându-l pe agentul de presă al starului pop, informează Reuters.

Artistul britanic, în vârstă de 76 de ani, a fost transportat la secţia de ortopedie a Spitalului Prinţesa Grace din Monaco.

„Elton s-a internat în spitalul local ca măsură de precauţie”, a declarat agentul de presă al starului britanic. „În urma verificărilor, a fost externat imediat în această dimineaţă şi acum se află în reşedinţa lui, având o stare bună de sănătate”, a adăugat aceeaşi sursă.

Potrivit BBC, Elton John îşi petrece vacanţa de vară în Franţa alături de soţul lui, David Furnish, şi de cei doi fii ai lor, după ce artistul britanic a încheiat în luna iulie îndelungatul său turneu de adio, intitulat „Farewell Yellow Brick Road Tour”.

Cu o lună mai devreme, artistul a susţinut un recital impresionant pe scena principală – Pyramid Stage – a Festivalului Glastonbury. Aceste reprezentaţii au marcat retragerea lui Elton John din turnee, însă starul pop-rock nu a respins ideea de a susţine anumite concerte individuale în viitor.

 

 

Vezi si

Bianca Drăgușanu, săltată de Poliție pentru evaziune fiscală. Aducea haine de lux din Turcia fără să declare veniturile

Poliţiştii au făcut, joi, 18 iulie, șase percheziţii într-un dosar de evaziune fiscală, printre cei …