Friday , December 1 2023

Rapperul GuessWho, prins drogat cu cocaină la volan

Laurențiu Mocanu, cunoscut ca GuessWho, a fost prins miercuri de polițiștii de la Rutieră pozitiv la cocaină la DrugTest. Rapperul a fost oprit în trafic în sectorul 1 al Capitalei.

Polițiștii de la Brigada Rutieră făceau un control în trafic în zona Pieței Victoriei din Sectorul 1 al Capitalei. Agenții l-au tras pe dreapta pe Laurențiu Mocanu, cunoscut ca GuessWho. Artistul de 37 de ani a fost testat cu DrugTest si a reieșit că acesta ar fi consumat o substanță psihoactivă (cocaină). GuessWho a fost dus de polițiști la sediul Institutului Național de Medicină Legală pentru recoltarea de probe biologice din sânge, iar apoi la sediul Brigăzii Rutiere pentru declarații.

Polițiștii au deschis un dosar penal in rem pentru conducerea unui autovehicul sub influența substanțelor psihoactive. „La data de 27 septembrie 2023, în jurul orei 13:30, polițiști din cadrul Brigăzii Rutiere, aflați în exercitarea atribuțiilor de serviciu pe raza sectorului 1, au oprit pentru control un autovehicul condus de un bărbat în vârstă de 37 ani. În urma testării preliminare cu aparatul Drugtest, au reieșit indicii cu privire la posibila prezență a unei substanțe psihoactive, motiv pentru care persoana în cauză a fost condusă la sediul I.N.M.L., în vederea prelevării de mostre biologice. În cauză, a fost întocmit un dosar penal în cadrul căruia se efectuează cercetări IN REM (cu privire la faptă) pentru săvârșirea infracțiunii prevăzute și pedepsite de art.336 alin 2 din Codul Penal”, au transmis reprezentanții Poliției Române.

 

Vezi si

Taylor Swift, în fruntea clasamentului celor mai ascultaţi artişti din 2023 pe platforma Spotify

Taylor Swift va încheia anul 2023 din postura de cea mai ascultată artistă din lume …