Tuesday , February 27 2024

Elena Udrea era despartita in fapt de cinci ani de Dorin Cocos

Mariajul dintre parlamentara Elena Udrea şi omul de afaceri Dorin Cocoş, încheiat aparent surprinzător în urmă cu aproape o lună, a ajuns la final încă de acum 5 ani, când deputata PDL a vrut să divorţeze, dar la insistenţele apropiaţilor ei nu a făcut acest pas. Motivul? Prejudecăţile.
Udrea era în acel moment în campania electorală pentru câştigarea, pentru prima oară, a unui loc de deputat în Parlamentul României. Apoi au urmat perioada de ministeriat şi campaniile electorale din 2012, aşa că iar nu a găsit un moment potrivit.
În aceşti ultimi 5 ani ai căsniciei lor, cei doi nu au locuit în aceeaşi cameră nici măcar în rarele concedii pe care le-au petrecut împreună. “Ştiu că mergeau la Paris cam o dată pe an şi se cazau la Grande Hotel, dar nu stăteau niciodată în aceeaşi cameră. Mai mult, de cele mai multe ori nu veneau şi nu plecau împreună.
În 2008, Elena a venit şi ne-a spus că vrea să divorţeze de Dorin, dar noi am sfătuit-o să nu facă acest lucru, că nu e bine pentru imaginea sa publică. Abia devenise deputat, iar mai apoi ministru şi nu era bine să înceapă cu un divorţ cariera politică”, ne-a spus un coleg de-al pedelistei, care este şi amic cu Dorin Cocoş.
libertatea.ro

Vezi si

Paul McCartney dezvăluie semnificația ascunsă din spatele versurilor piesei “Yesterday”

Paul McCartney a dezvăluit adevărata semnificație a versurilor “I said something wrong, now I long …

One comment

  1. Cat o mai luati in seama ? Aceasta este expirata, are durata de folosire depasita, este expirata si fizic si moral ; este terminata.Ce ar fi sa scrieti despre toate amantele din Romania?