Sunday , January 29 2023

El a castigat “Vocea Romaniei” si premiul de 100.000 de euro

Dragos Moldovan, din echipa lui Tudor Chirila, a castigat editia 2019 a “Vocii Romaniei”. Finala competiției de voci a fost pe măsura așteptărilor, nelipsind nici momentele amuzante ale juraților, care și-au schimbat, ca de obicei, replici pline de umor sau mici înțepături.

Deși fiecare participant a fost special în felul său, aceștia oferind timbre unice și momente de neuitat, la inima celor de acasă a ajuns cu adevărat numai unul singur, care a plecat cu titlul mult râvnit, care a venit, de asemenea, la pachet, și cu suma impresionantă de 100.000 de euro! Cel care a reușit să impresioneze publicul a fost Dragoș Moldovan.

Dragoș a impresionat o țară întreagă nu doar cu vocea lui specială, ci și cu povestea de viață tulburătoare. În 2016 a fost implicat într-un grav accident de circulație, care i-a dat însă putere să se bucure mai mult de viață. Acesta a fost și mesajul transmis de una dintre melodiile alese pentru finală.

Ca în fiecare sezon al emisiunii de voci, cei patru concurenți finaliști de anul acesta, Andi Țolea (Smiley), Elena Bozian (Horia Brenciu), Dragoș Moldovan (Tudor Chirilă) și Jasmina Răsădean (Irina Rimes) au avut de prestat fiecare în cadrul a trei momente: unul solo, unul alături de antrenorul personal și unul alături de o vedetă națională sau internațională, în funcție de alegerile juraților.
In cadrul finalei de vineri a exisitat și o premieră în materie de show! Fiecare dintre momentele individuale ale celor patru finaliști: Dragoș Moldovan, Andi Țolea, Jasmina Răsădean și Elena Bozian, le-au oferit celor de acasă un mix unic de elemente virtuale care au adus pe micile ecrane realitatea augmentată, constand in combinarea unor modele 3D și animații, totul suprapus live cu ajutorul unui program, pentru ca telespectatorii să aibă parte de o nouă experiență vizuală.

În urma voturilor, clasamentul arată în felul următor: locul 4 a fost obținut de Elena Bozian (echipa Brenciu), locul 3 i-a revenit Jasminei Răsădean (echipa Irina), locul 2 l-a primit Andi Țolea (Smiley), iar marele premiu l-a primit Dragoș Moldovan (echipa Tudor).

sursa: stirileprotv.ro, click.ro

Vezi si

Jay Leno s-a ales cu mai multe oase rupte după un accident de motocicletă. În noiembrie el a avut arsuri grave după un alt incident

Jay Leno, vedeta emisiunii „The Tonight Show” și comediant, a declarat că şi-a fracturat mai …