Sunday , December 4 2022

Duminica se lanseaza ultima serie din "Game of Thrones". Veste dezamagitoare pentru fani

Evenimentul de televiziune al anului, lansarea ultimei serii, cea de-a 8-a, a serialului fantasy “Game of Thrones” (Urzeala tronurilor) va avea loc duminica, 14 aprilie, pe HBO, dar fanii seriei primesc cu un gust amar informatia ca, in pofida numeroaselor zvonuri conform carora lungimea episoadelor acestei serii va fi similara celei a unui film lungmetraj, de fapt, unele episoade nu vor depasi nici macar 60 de minute, conform unui material publicat de indiwire.com.

O alta sursa, Entertainment Weekly, confirma ca primele doua episoade din ultimul sezon GoT nu vor avea 90 de minute si, mai mult decat atat, abia daca vor depasi 50 de minute. Primul episod al noii serii, regizat de David Nutter (cel care a regizat si celebrul episod “The Rains of Castamere”), are doar 54 de minute, in timp ce al doilea, de asemenea regizat de Nutter, are cu 4 minute mai mult.
Speculatiile cu privire la durata episoadelor din ultimul sezon GoT s-au aprins de mai bine de un an. Chiar David Nutter declara in luna noiembrie ca toate cele sase episoade ale ultimului sezon GoT vor depasi 60 de minute. “Cred ca toate episoadele din Sezonul 8 vor fi mai lungi de 60 de minute”, declara el. In mod ironic, primele doua episoade ale sezonului, regizate chiar de Nutter, nu depasesc 60 de minute. David Nutter a regizat si cel de-al patrulea episod al noului sezon.
Chiar daca primele episoade nu sunt de lungimea unor lungmetraje, astfel de episoade ar putea aparea in a doua jumatate a sezonului. Astfel, penultimul episod al seriei, regizat de laureatul premiului Emmy Miguel Sapochnik, cel care a regizat si un alt episod celebru, “Battle of the Bastards”, va prezenta mult-asteptata lupta de la Winterfell impotriva Armatei celor Morti. Actrita Sophie Turner (interpreta Sansei Stark) a declarat anterior ca “a auzit” ca acest episod va avea 90 de minute. Desi timpul de ecran nu a fost confirmat, acest episod ar putea fi cel mai lung din intregul serial.
“Confruntarea finala dintre Armata celor Morti si fortele reunite ale celor vii este un moment fara precedent”, chiar si raportat la standardele extrem de ridicate ale seriei si cu siguranta ii va tine pe privitori cu inima in dinti pana la sfarsit, conform lui Bryan Cogman, unul dintre producatorii executivi ai seriei.
ziare.com

Vezi si

Încoronarea lui Charles. Coroana Sf. Edward a părăsit Turnul Londrei pentru a fi modificată (Foto)

Coroana Sf. Edward, piesa centrală a bijuteriilor monarhiei britanice, a părăsit Turnul Londrei, unde este …