Thursday , December 1 2022

Ducii de Cambridge si cei trei copii, felicitare pe motocicleta de Crăciun 

Ducii de Cambridge – Kate si William -, Prinţul George (6), Prinţesa Charlotte (4) şi pe Prinţul Louis (1), au realizat o fotografie memorabilă împreună, care a devenit felicitarea de Crăciun a familiei lor.

Portretul regal a fost făcut public de un membru al Royal Air Force, care a primit felicitarea chiar din partea lui Kate Middleton. Imaginea celor cinci membrii ai familiei regale britanice este una dintre cele mai reuşite şi mai amuzante de până acum, toţi pozând încântaţi pe o motocicletă vintage.

Kate şi William au început deja să sărbătorească Naşterea Domnului. Cuplul regal a participat la prânzul de Crăciun, organizat zilele trecute de Regina Elisabeta a II-a la Palatul Buckingham. Kate Middleton a ajutat şi un grup de copii să aleagă bradul de Crăciun pentru şcoala lor, după care ne-a arătat tuturor bradul sub care micuţii George, Charlotte şi Louis îşi vor găsi anul acesta cadourile de la Moş Crăciun.

William, Kate şi copiii vor petrecere Crăciunul la Sandringham cu restul familiei regale. Cei care vor lipsi de la petrecerea de anul acesta sunt fratele lui William, Prinţul Harry, şi familia lui. În fiecare an, Regina Elisabeta a II-a îşi primeşte invitaţii la Sandringham Estate din Norfolk în ajunul Crăciunului, iar seara fiecare îşi deschide cadoul primit. După slujba de la biserică din acea zi, familia regală ia prânzul în Norfolk, după care îşi continuă activităţile festive.

okmagazine.ro

Vezi si

Metallica lansează un nou album. Trupa face un turneu de un an în Europa și America

Metallica anunță lansarea unui nou album și un turneu de un an și jumătate în …