Sunday , October 2 2022

Drama ascunsa a familiei Maruta: Bunica atat de draga vedetei s-a sinucis aruncandu-se in fantana!

maruta

Bunica din partea tatalui a lui Catalin Maruta (35 de ani) a murit in martie 2008, inecata in fantana din curtea casei sale din Stanesti, judetul Gorj. Familia prezentatorului de la “Happy hour” a sustinut varianta unui accident, in timp ce preotul din sat a refuzat sa tina slujba de inmormantare, motivand ca batrana s-ar fi sinucis!
Bunica lui Maruta, care avea 83 de ani, a murit intr-o duminica, in conditii suspecte. Batrana i-a spus sotului ca iese in curte, dar nu a mai revenit in casa. Dupa ceva vreme, barbatul s-a dus sa o caute, dar nu a putut sa iasa pe usa, pentru ca femeia o inchisese pe dinafara. Pana la urma, bunicul lui Maruta a iesit in curte, strecurandu-se pe un geam. Dupa ce a cautat peste tot, batranul a descoperit-o pe bunica lui Maruta in fantana, femeia fiind scoasa, fara suflare, cu ajutorul vecinilor.
Catalin Maruta a fost anuntat imediat si a venit in sat, alaturi de Andra, logodnica sa pe atunci, fiind efectiv devastat de vestea primita. Incercand sa pastreze aparentele, familia prezentatorului PRO TV a sustinut ca moartea batranei a fost accidentala: “Mama nu avea de ce sa se sinucida. Cel mai probabil a mers in curte sa ia o galeata cu apa, i s-a facut rau si a cazut in fantana”, a declarat Constantin Maruta, tatal lui Catalin.
Cu toate acestea, preotul din sat nu a tinut slujba de inmormantare in biserica, sustinand ca nu a primit dezlegare din partea Mitropoliei Olteniei. “Asta e norma bisericeasca, mitropolitul nu ne-a dat voie sa facem decat o slujba restransa, caracteristica celor care si-au luat viata singuri”, a marturisit preotul. Si surse din interiorul politiei au declarat ca batrana s-ar fi sinucis, cauza cea mai probabila fiind niste analize medicale pe care le facuse de curand si care nu iesisera bine.Catalin Maruta a povestit mereu cat de atasat este de locurile copilariei, amintind vacantele petrecute in Gorj, fie la Balanesti (la rudele mamei), fie la Stanesti (la rudele tatalui).
wowbiz.ro

Vezi si

A murit Coolio, rapperul care a câștigat un premiu Grammy. Avea 59 de ani (VIDEO)

Rapperul american Coolio, cunoscut mai ales pentru hiturile “Gangsta’s Paradise” și “Fantastic Voyage”, a murit …