Wednesday , May 12 2021

Designerul Mihai Albu a confirmat divortul

Designerul de pantofi Mihai Albu – care, în 2010, a stabilit recordul mondial pentru perechea de pantofi cu cele mai înalte tocuri – şi soţia acestuia, Iulia Albu, divorţează.
Iulia şi Mihai Albu sunt căsătoriţi de opt ani şi au împreună o fetiţă în vârstă de trei ani, Mikaela.
Informaţia cu privire la divorţ a fost confirmată pentru MEDIAFAX de designerul Mihai Albu.
“Suntem în divorţ. Am hotărât de comun acord să divorţăm, pentru că nu ne mai înţelegeam. Fiecare a apucat-o pe drumul propriu”, a spus Mihai Albu.
Referitor la divorţ, Iulia Albu a cerut, pe pagina sa de Facebook, discreţie: “Noi hotărâm ce, când, cum şi dacă. Nu mai veniţi în faţa uşii, nu mă mai pândiţi în faţa blocului, nu mai insistaţi cu telefoanele. Punct”, a scris Iulia Albu.
Mihai Albu, fost arhitect, combină matematica, arhitectura şi arta în creaţiile sale, asemănătoare unor sculpturi. Designerul român foloseşte piele franţuzească pe care o decorează cu bijuterii, pene de păsări şi mici bucăţi de oglindă. În 2010, designerul a intrat în World Records Academy, după ce a creat cei mai înalţi pantofi din lume, stabilind cu această ocazie un nou record mondial. Pantofii creaţi de Mihai Albu au fost comparaţi cu “o pereche de zgârie-nori”, având în vedere înălţimea tocurilor. Mihai Albu, supranumit pe site-ul World Records Academy drept “arhitectul de pantofi al României”, a creat o pereche de pantofi cu ajutorul cărora doamnele câştigă în înălţime nu mai puţin de 31 de centimetri. Preţul a fost şi el la înălţime, o pereche de astfel de pantofi costând aproximativ 1.200 de euro.
Iulia Albu este fashion editor şi, totodată, una dintre cele mai controversate şi nonconformiste figuri din showbiz-ul din România. După ce, de-a lungul timpului, a lansat mai multe atacuri la adresa colegilor de breaslă, aceasta a intrat din nou în vizorul presei recent, după ce a apărut în public însoţită de o găină.

Vezi si

Bennifer 2.0. Ben Affleck și Jennifer Lopez, escapadă romantică în Montana, la 17 ani de la despărțire

După ce au trecut prin atâtea, la 17 ani de la despărţire, Jennifer Lopez și …