Friday , May 24 2024

Declinul tulburator al actritei Mischa Barton

Faima, bani, viitor stralucit: le-a avut pe toate, insa nu a stiut sa le stapaneasca. Cunoscuta candva ca frumusica din serialul extrem de popular The O.C., Mischa Barton a trecut in cei 25 de ani ai sai prin toate colturile unui stil de viata hollywoodian: copil-actor-vedeta, starleta adolescenta, rusinea unui declin profesional, arestare pentru droguri si spitalizare fortata.
Actrita premiata ca revelatia anului in 2003, Mischa Barton este acum mai cunoscuta pentru problemele alimentare si diete decat pentru rolurile ei. Dupa ce a incheiat filmarile la The O.C., serialul care a facut-o celebra, actrita britanica i-a ingrijorat pe fani si a atras atentia presei cu abuzul de droguri care i-a adus si condamnari, dar si cu oscilatiile de greutate pentru care a fost suspectata ca este anorexica. Cele mai recente imagini cu ea nu fac exceptie: actrita arata destul de epuizata fizic, trasa la fata si foarte slaba.
Dupa aparitia in The O.C., actrita nu a mai avut o cariera stralucita, aparand mai des in ziare din cauza scandalurilor.
Considerata una dintre cele mai talentate actrite ale generatiei sale, Mischa Barton nu a reusit sa-si controleze viata de vedeta. Mischa a inceput sa aiba succes inca de la 12 ani cu diverse piese de teatru si roluri mai mici in filme mari. Pana la varsta de 13 ani, Mischa Barton a aparut alaturi de Bruce Willis in Al saselea simt si alaturi de Julia Roberts si Hugh Grant in Nothing Hill. Insa adevaratul succes l-a cunoscut in 2003, cu serialul The O.C., care a devenit unul extrem de apreciat. Adolescentii americani au fost fascinati de apartia ei in rolul Marisei. (procinema.ro)

Vezi si

Cannes 2024:  Regizorul argentinian Federico Luis a câștigat Marele Premiu al secțiunii Semaine de la Critique

Regizorul argentinian Federico Luis a câștigat miercuri seară Marele Premiu al secțiunii Semaine de la …