Wednesday , December 7 2022

Cu cine se marita Teo?

Îndrăgita Teo Trandafir (43 de ani) şi-a găsit marea iubire, aşa că acum se pregăteşte de nuntă. Vedeta de la PRO TV se va căsători în această vară cu un bărbat misterios, alături de care speră să îmbătrânească. Fericitul eveniment va avea loc într-un loc special amenajat pe malul lacului de la Buftea, în incinta studiourilor Media PRO.
Intr-unm interviu acordat pentru Libertatea, Teo dezvaluie ca alesul a aparut in viata ei deodata: “Ştii care e singurul lucru care contează aici? Că a apărut când nu mă aşteptam, dar când eram mai pregătită ca niciodată pentru întâlnirea asta”.
In ce priveste numele mirelui, vedeta nu vrea inca sa-l dezvaluie. “Eu cred că-i suficient că-l cunosc eu (râde molipsitor) şi că-l cunoaşte şi Maia… Dacă întrebarea ta este, de fapt, “Cu cine te măriţi”, răspunsul meu eu e acesta: mă mărit cu un om alături de care mă văd bătrânind. Şi nu, nu-l “cunoaşteţi”. Numele lui nu a apărut niciodată în presă legat de numele meu (şi, de fapt, n-a apărut în general!) şi parcă aş vrea ca lucrurile să mai rămână aşa cât s-o putea, pentru că aşa cred eu că e corect faţă de el, mai ales. Nu e persoană publică şi, dacă m-aş apuca să spun acum câte-n lună şi-n stele despre el, parcă l-aş arunca eu cu mâna mea în văzul lumii, pe nepregătitelea. Eu sunt antrenată, ce naiba, dar el… chiar n-are nici o vină”, sustine Teo.

Vezi si

A murit Kirstie Alley, actrița cu trei premii Emmy din comedia „Uite cine vorbește” și din sitcomul „Cheers”

Actrița Kirstie Alley, câștigătoare a trei premii Emmy și care a jucat în filme cunoscute, …