Conflictul Andreea Marin – TVR ia amploare: „Fara TVR era nimeni!”

reportersite
06 august 2014, 14:21

andreea-marinDupă ce fosta zână a surprizelor a cerut despăgubiri pentru că televiziune publică nu şi-a respectat contractul pentru emisiunea „Preţuieşte viaţa”, preşedintele Confederaţiei Sindicale Naţionale Meridian, Ion Popescu, a sărit la gâtul vedetei.

După rezilierea contractului pentru emisiunea „Preţuieşte viaţa”, Andreea Marin ar putea obţine despăgubiri de 100.000 de euro de la TVR.

Ion Popescu, preşedintele Confederaţiei Sindicale Naţionale Meridian, Ion Popescu, sub conducerea căruia se află şi Sindicatul pentru Unitatea Salariaţilor TV, SPUS TV, a comentat pe marginea acestui subiect, potrivit www.ziarulring.ro. El a sărit la gâtul divei, afirmând că aceasta nu ar fi fost vedeta de azi fără TVR.

Liderul sindical a apreciat că despăgubirile pretinse de la TVR sunt nejustificate în condiţiile în care instituţia se confruntă cu o criză financiară fără precedent.

„Înainte de orice, Andreea Marin nu ar trebui să uite că televiziunea publică a lansat-o şi a promovat-o ani la rând, iar fără TVR era nimeni, era doar Marin Andreea, nu o cunoştea nimeni. Dacă TVR a întrerupt colaborarea cu ea la începutul anului a fost doar din cauza situaţiei financiare dificile şi ar trebui să înţeleagă. Contractul ei e confidenţial, nu ştiu ce cifre conţine, însă nu poţi cere asemenea sume uriaşe când s-au dat sute de oameni afară şi se vorbeşte despre un nou val de restructurări. Dacă îşi respectă foştii colegi, Andreea îşi va reconsidera poziţia”, a spus Ion Popescu.

libertatea.ro