Saturday , December 2 2023

Ce contin mesajele de amenintare trimise de Oana Zavoranul doctorului Marek Valcu

zavoranu

Oana Zăvoranu a ajuns pe mâna poliţiei, după ce a fost prinsă în flagrant în timp ce şantaja un medic. La sosirea poliţiştilor, bruneta avea asupra ei 10.000 de euro pe care îi ceruse pentru a face publice informaţii compromiţătoare. Pretenţiile financiare ale Oanei au fost exprimate prin intermediul unor sms-uri pe care aceasta i le-a expediat medicului.
Acum aproximativ o săptămână, Oana Zăvoranu îşi ducea la bun sfârşit planul . Surpriza a venit din partea dr. Marek Vâlcu, care după ce Oana îl santajase cerându-i acestuia suma de 10.000 de euro, a depus o plângere la poliţie iar oamenii legii i-au făcut brunetei un flagrant.
Ziarulring.ro a pus mâna pe unul din sms primite de medicul Vâlcu, fostul estetician al Oanei, prin care bruneta îşi exprima pretenţiile financiare: “Am extrem de multe leziuni la muşchi şi ţesuturi şi a trebuit refăcută glanda. Am muşchii mamari atrofiaţi. Am semne pe coapse şi fese. Pot să-i creez doctorului Marek un imens prejudiciu de imagine. Pretenţiile mele sunt de 10.000 de euro”.
– 2005 – Oana Zăvoranu şi-a pus prima pereche de silicoane, de 135 de ml, la Marek Vâlcu
– 2006 – Tot Marek i-a pus implanturi de 180 de ml
– 2007 – La acelaşi doctor, şi-a pus silicoane imense, de 450 ml fiecare
– 2008 – Se roagă de Marek să i le schimbe cu unele mai mici, de 250 ml
– 2009 – Îşi scoate silicoanele de tot la medicul Adina Alberst, întrucât Marek nu era în ţară
– 2011 – După divorţul de Pepe, îşi doreşte din nou implanturi şi apelează la Marek Vâlcu. Acesta îi pune silicoane de 220 ml, iar Oana şi le arată în Playboy în acelaşi an
– 2014 – Zăvo îşi face a şaptea operaţie la sâni, de data aceasta la medicul Kassem Abu Bakr. El i-a pus implanuri de 460 ml, cele mai mari de până acum.
 

Vezi si

Taylor Swift, în fruntea clasamentului celor mai ascultaţi artişti din 2023 pe platforma Spotify

Taylor Swift va încheia anul 2023 din postura de cea mai ascultată artistă din lume …