BBC: Ruptură „ireversibilă” între prinții Harry și William

reportersite
23/10/19 ora:8:49pm

„Pentru un om obișnuit, nimic nu e sigur, cu excepția morții și a impozitelor. Pentru un membru al familiei regale britanice, nimic nu e sigur, cu excepția morții, a impozitelor și a scandalurilor din presă”, se arată într-un material BBC despre ceea ce pare a fi o ruptură „ireparabilă” a relației dintre prinții Harry și William.

Recent, prințul William s-a declarat „îngrijorat” în legătură cu fratele său, Prințul Harry, după difuzarea unui documentar în care cel din urmă spunea că el și soția sa, Meghan, sunt afectați de felul în care îi tratatează tabloidele din Regat.

Interviul este considerat de BBC drept cel mai sincer și deschis, din partea unui reprezentant al familiei regale, după cel acordat BBC de către prințesa Diana, în 1995.

„Probabil că a fost un moment de descătușare pentru Harry și Meghan, o șansă să arate lumii sursa nefericirii lor – presiunea căreia ea a trebuit să-i facă față, în urma articolelor din presă și furia lui cauzată de acest lucru, combinată cu problemele sale de sănătate mintală, precum și lipsa de empatie pe care ea o resimte din partea celorlalți membri ai Casei Regale”, se arată în comentariul BBC.

Continuarea pe Digi24