Sunday , October 2 2022

Antena 1, lovitura de gratie pentru Pro TV: a cumparat formatul "Dancing With The Stars"

dancing with the stars

Antena 1 a facut inca o miscare senzationala cu privire la emisiunile pe care urmeaza sa le difuzeze. Reprezentantii televiziunii au anuntat ca au achizitionat formatul “Strictly come dancing”, cum este cunoscut in Marea Britanie, sau “Dancing with the stars”, asa cum poarta numele in America.
“Licentiat in 51 de tari de pe sase continente, formatul s-a bucurat de un succes nemaipomenit in toate teritoriile in care a fost difuzat.
Au fost filmate 250 de sezoane pana in prezent, in fiecare saptamana a anului trecut show-ul fiind difuzat intr-un colt de lume”, anunta Antena 1, printr-un comunicat de presa.
Acest format aduce in atentia publicului perechi formate din vedete si dansatori profesionisti care concureaza prin diverse stiluri de dans pentru a castiga marele premiu.
“‘Dancing with the stars’ este un format al recordurilor. Este formatul cu cele mai multe premii internationale, peste 30 la numar, fomatul care a scris istorie la Premiile Emmy din 2009, adunand nu mai putin de zece nominalizari”, se arata in documentul citat.

Vezi si

VIDEO FABULOS. Super-modelul Bella Hadid, îmbrăcată într-o rochie din lichid, chiar pe scenă, la Paris

Casa de modă Coperni a ridicat ștacheta în domeniul tehnologiei fashion la sfârșitul show-ului în …