Friday , October 7 2022

Antena 1 a reziliat contractul cu Cheloo

cheloo

Trustul Antena 1 a hotărât în această după-amiază să-i rezilieze contractul lui Cheloo pentru încălcarea clauzelor.
Informaţia conform căreia trustul Antena 1 a hotărât să- rezilieze contractul lui Cheloo va fi oficială mâine dimineaţă, au declarat surse din trust pentru cancan.ro.
Catalin Stefan Ion, mai cunoscut drept Cheloo de la Parazitii, a fost vizitat de mascati miercuri dimineata la locuinta sa de langa Breaza.
Rapperul este suspectat că ar fi implicat într-o reţea de droguri de risc. El a fost dus la audieri, iar locuinţa sa dintr-un sat prahovean, percheziţionată, cu acest prilej găsindu-se o cantitate de cannabis. La finalul audierilor, ar putea fi reţinut şi nu e exclus să fie arestat preventiv.
Cheloo nu a stat prea mult de vorbă cu jurnaliştii, spunând ironic că “are să-şi reproşeze foarte multe”. Procurorii DIICOT vor să ştie ce legatură există între artist şi traficanţii de droguri. Surse apropiate anchetei spun că la locuinţa sa de lângă Breaza s-a fi organizat petreceri unde s-au pus la dispoziţia invitaţilor substanţe interzise.

Vezi si

Christian Bale dezvăluie cât de influent este Leonardo DiCaprio la Hollywood: “Un rol ajunge la cineva doar pentru că l-a refuzat el”

Christian Bale tocmai a dezvăluit cât de popular este Leonardo DiCaprio la Hollywood. În cel …