Friday , September 17 2021

Anne Hathaway este Catwoman în noul "Batman"

Actriţa americană Anne Hathaway a fost aleasă pentru a interpreta rolul Catwoman în lungmetrajul “The Dark Knight Rises”, următorul film din seria “Batman”, în care va juca alături de Christian Bale.
Anunţul a fost făcut, miercuri, de reprezentanţii studiourilor Warner Bros., care vor produce acest film.
Ei au anunţat, totodată, numele personajului care va fi interpretat de actorul Tom Hardy: Bane. Tom Hardy s-a alăturat distribuţiei acestui proiect cinematografic în toamna anului trecut.
Anne Hathaway a fost una dintre multele actriţe care au fost testate pentru rolul Catwoman în ultimele luni, alături de Jessica Biel şi Keira Knightley. La acele probe a ţinut să asiste şi Christian Bale, protagonistul filmului, care a decis să plece de la dineul organizat de National Board of Review la New York, pentru a fi prezent la Los Angeles, unde aveau loc testele.
Michelle Pfeiffer a jucat rolul Kyle/ Catwoman în filmul “Batman Returns”, regizat de Tim Burton. Personajul ei era o secretară umilă care capătă puteri speciale după ce a fost aproape ucisă. Pfeiffer a devenit astfel o Catwoman care avea mult aplomb, senzualitate şi era animată de dorinţa de răzbunare, iar personajul său a devenit o adevărată “senzaţie” în cultura pop.
Rolul Catwoman a fost interpretat şi de actriţa Halle Berry, în filmul cu acelaşi titlu.
Potrivit unor surse de la Hollywood, pentru noul film din seria “Batman”, regizorul Christopher Nolan doreşte să le ofere personajelor sale mai multă profunzime şi o tentă întunecată cu accente de thriller psihologic.
Actriţa americană Anne Hathaway, în vârstă de 28 de ani, a fost apreciată de critici, recent, pentru rolul din “Rachel Getting Married”, de Jonathan Demme, pentru care a fost nominalizată, în 2009, la premiile Oscar. Actriţa a jucat, de asemenea, în “Diavolul se îmbracă de la Prada” şi în “Brokeback Mountain”. Actriţa poate fi văzută în această perioadă pe marile ecrane în filmul “Love and Other Drugs”, în care joacă alături de Jake Gyllenhaal.
Christopher Nolan, realizatorul celebrelor filme “Începutul/ Inception” şi “Cavalerul negru/ The Dark Knight”, a vizitat, la sfârşitul lui decembrie 2010, Salina Turda, unde ar putea să filmeze o serie de cadre pentru următorul său film din seria “Batman”.
Christopher Nolan este un regizor, scenarist şi producător de film americano-britanic care a devenit faimos după ce a regizat thrillerul psihologic “Memento”, cu Guy Pearce în rolul principal. Ulterior, Nolan a confirmat statutul său de regizor talentat prin revitalizarea francizei “Batman”, realizând “Batman – Începuturi” (2005) şi “Cavalerul negru”, cel mai mare succes de box office pe plan mondial în 2008.

Vezi si

Zacuscă, salată de vinete, caracatiță, vită de Argentina și langustine. Meniul de la nunta Simonei

Simona Halep s-a cununat civil cu Toni Iuruc, sărbătorind evenimentul la beach-clubul Fratelli din Mamaia. …