Tuesday , October 4 2022

Anda Adam, escapada cu stelistul Nikolic dupa despartirea de Victor Slav

De cand s-a despartit de Victor Slav, cantareata Anda Adam pare ca este intr-o continuu cautare de nou iubit. Chiar daca nimeni nu s-ar fi asteptat, artista a pus ochii pe un fotbalist, cu 10 ani mai tanar.
Vineri seara, paparazzii CANCAN.ro au intalnit-o pe Anda Adam intr-un cunoscut restaurant din centrul Capitalei.
Daca la inceputul serii artista parea ca a iesit doar in compania unei prietene, dupa nici cateva minute la masa lor si-au facut aparitia doi barbati, printre care si un fotbalist in plina ascensiune, stelistul Stefan Nikolic.
Dupa ce au schimbat cateva cuvinte, Anda si Nikolic s-au ridicat si au inceput sa danseze lasciv. La un moment dat, satuli sa-si spuna cuvinte suave la ureche, cei doi s-au sarutat in vazul prietenilor.
Chiar daca in restaurant erau extrem de apropiati si nu parea sa le pese ca vor fi recunoscuti, la plecare, cei doi au decis sa iasa separat. Cantareata a pornit spre casa impreuna cu prietena ei pe usa din fata a localului, iar sportivul si amicul lui pe cea din spate.
Dupa despartirea de Victor Slav, cantareata se afla la o a doua escapada de genul acesta. In urma cu o saptamana, paparazzii au fotografiat-o pe Anda in timp ce se saruta intr-un club cu Razvan Nanulescu, fostul iubit al Albertinei Ionescu. Blonda a declarat ca ea si Razvan nu formeaza un cuplu si ca in seara respectiva era pentru prima data cand se vedeau, dar a recunoacut ca este “un tip misto”.

Vezi si

Depeche Mode va concerta la București în iulie 2023. Primul album după moartea lui Andy Fletcher

Depeche Mode revine la București în 2023. Trupa va susține un concert care face parte …