Anca Pandrea nu mai mananca si doarme cu poza lui Iurie Darie in brate

15 noiembrie 2012, 11:07

Desi imediat dupa moartea lui Iurie Darie toata lumea parea interesata de soarta sotiei indragitului actor, Anca Pandrea a ramas acum singura. A decis sa se izoleze de toti in casuta lor din Floreasca.

Vizibil slabita si extrem de palida, Anca Pandrea se simte tot mai rau de la o zi la alta. Cei care ii calca pragul acum sunt doar vecinii, care o verifica sa vada cum se simte. De altfel, iubita regretatului actor nu mai paseste acum decat pana in pragul casei, atunci cand este sunata la poarta. “Nu pot sa vorbesc cu nimeni!”, raspunde si se retrage repede in casa.

Cel care i-a stat alaturi la inmormantare si a imbarbatat-o, Alexandru Darie, a mai vizitat-o luni, la o zi dupa funaralii. “Ducu a mai venit luni pe-aici, atunci cand a venit si sora ei.
Nu sta cu nimeni acum, e singura, dar eu trec pe la ea pentru ca stiu ca are nevoie de sustinere”, ne-a spus una dintre vecinele Ancai Pandrea. Iar noptile reci, pline de singuratate, sunt si cele mai dureroase pentru ea. “Doarme cu poza lui Iura in brate, in patul in care el a murit. E devastata, nu mai poate nici sa manance”, mai sustine femeia pe care intervievata atunci cand iesea din curtea Ancai Pandrea.