Wednesday , May 12 2021

Amy Winehouse, plătită cu un milion de lire sterline pentru un concert privat la Moscova

Cântăreaţa britanică Amy Winehouse a fost plătită cu un milion de lire sterline (1,18 milioane de euro) pentru a susţine un concert de două ore la Moscova, la invitaţia unui om de afaceri din Rusia, a cărui identitate nu a fost dezvăluită, informează dailymail.co.uk.
Acesta a fost primul concert din ultimii doi ani pe care cântăreaţa britanică în vârstă de 27 de ani a reuşit să îl ducă cu bine până la capăt. Performanţa ei de pe scenă a fost considerată “fantastică”, potrivit unor surse moscovite.
Printre invitaţii de onoare prezenţi la eveniment s-au numărat miliardarul rus Mihail Prohorov, dar şi Serghei Kapkovym, preşedintele Federaţiei ruse de fotbal.
Potrivit tabloidului britanic Daily Mail, Amy Winehouse a călătorit de la Londra la Moscova, săptămâna trecută, la bordul unui avion privat. Deşi a avut la dispoziţie o cameră într-un hotel de lux din centrul Moscovei, cântăreaţa s-a întors la Londra în aceeaşi zi.
Amy Winehouse a devenit una dintre cele mai populare cântăreţe în rândul oligarhilor ruşi după ce presa britanică a dezvăluit faptul că bunica artistei a fost o emigrantă rusoaică.
Cântăreaţa britanică nu a mai susţinut un concert integral din 2008, din cauza unei vieţi private turbulente, artista confruntându-se în ultimii doi ani cu dependenţa de alcool, dependenţa de droguri şi cu un divorţ.
Cântăreaţa a apărut în 2009 în emisiunea “Stricty Come Dancing” difuzată de postul BBC1, însă doar pentru a face backing vocals pentru fina ei, Dionne Bromfield, în vârstă de 13 ani.
În octombrie, cântăreaţa a interpretat patru piese în cadrul unui eveniment organizat pentru a celebra lansarea noii sale colecţii vestimentare, realizată în colaborare cu brandul Fred Perry.
Ultimul concert de amploare al cântăreţei britanice – care a fost un dezastru – datează din mai 2009, când artista, deşi a urcat pe scena festivalului de jazz din Insula St. Lucia din Caraibe, s-a oprit din cântat după doar câteva note, bolborosind cuvinte neinteligibile şi uitând versurile pieselor pe care trebuia să le interpreteze.
Show-ul de la Moscova a fost primul concert privat susţinut de Amy Winehouse după ce miliardarul rus Roman Abramovich a plătit-o cu 1,5 milioane de lire sterline (1,77 milioane de euro) pentru a cânta la inaugurarea galeriei de artă a iubitei sale, Daria Jukova, la Moscova, în 2008.
Concertul de la Moscova este primul dintr-o serie de show-uri din viitorul apropiat şi care se anunţă extrem de profitabile. În ianuarie, Amy Winehouse urmează să încaseze 300.000 de lire sterline (355.000 de euro) pentru o serie de şase concerte în Brazilia.
În prezent, cântăreaţa înregistrează următorul ei album, primul după celebrul “Back To Black” lansat în 2006. Titlul şi data lansării acestui material discografic nu au fost deocamdată anunţate.

Vezi si

Bennifer 2.0. Ben Affleck și Jennifer Lopez, escapadă romantică în Montana, la 17 ani de la despărțire

După ce au trecut prin atâtea, la 17 ani de la despărţire, Jennifer Lopez și …