Friday , December 1 2023

Amy Winehouse: Ma îmbrac ca un evreu batrân de culoare

Cânt\rea]a Amy Winehouse a declarat c\ nu se consider\ un model de stil vestimentar, ci se îmbrac\ precum “un evreu b\trân de culoare”, ca [i când ar fi înc\ anii 1950, informeaz\ contactmusic.com.
Cânt\rea]a, faimoas\ pentru coafura sa în stilul anilor ’50, machiajul strident [i tatuaje, nu se consider\ un model de stil vestimentar [i spune c\ se îmbrac\ în haine în care se simte bine.
“(Dac\ am) un stil sau ce? Nu, bineîn]eles c\ nu. M\ îmbrac ca un evreu b\trân de culoare. Ca [i cum ar fi înc\ anii ’50”, a declarat Amy pentru publica]ia Harper’s Bazaar, întrebat\ dac\ se consider\ un model de stil vestimentar.
De[i declarase ini]ial c\ modelul ei în mod\ este Elizabeth Taylor, starul în vârst\ de 27 de ani s-a r\zgândit, spunând c\ nu este a[a, pentru c\ i se pare ciudat c\ actri]a are ochi de culoare violet.
Amy Winehouse a colaborat recent cu casa de mod\ britanic\ Fred Perry, f\cându-[i astfel debutul în mod\, [i a spus c\ a fost flatat\ când i s-a propus colaborarea la acest proiect. “[tiam exact ce-mi doresc. Îmi place Fred Perry foarte mult. Am fost onorat\”, a spus ea.
Colec]ia cuprinde 17 piese de vestimenta]ie [i accesorii [i va fi lansat\ spre sfâr[itul anului.
Amy Winehouse nu a mai lansat niciun album de peste trei ani. Cel mai recent album al artistei britanice, intitulat “Back To Black”, a fost vândut în peste 10 milioane de copii [i premiat cu cinci Grammy. Îns\ dup\ lansarea lui, Amy Winehouse a avut de înfruntat numeroase probleme de s\n\tate [i s-a luptat cu dependen]a de droguri [i de alcool. În ultimii trei ani, Winehouse a constituit unul dintre subiectele preferate ale tabloidelor britanice, mai mult pentru scandalurile provocate decât pentru muzica sa. Cânt\rea]a cu o voce excep]ional\ este cunoscut\ pentru problemele sale legate de consumul de droguri, alcool, tendin]a de automutilare, anorexie [i bulimie. Amy Winehouse a efectuat câteva cure scurte de dezintoxicare, care nu au avut efectele scontate.

Vezi si

Jennifer Lopez lansează în februarie primul său album din ultimii 10 ani, “This is Me… Now”

Jennifer Lopez va lansa la 16 februarie mult-așteptatul album “This Is Me…. Now”, primul său …