Friday , December 2 2022

Amy Winehouse: Ma îmbrac ca un evreu batrân de culoare

Cânt\rea]a Amy Winehouse a declarat c\ nu se consider\ un model de stil vestimentar, ci se îmbrac\ precum “un evreu b\trân de culoare”, ca [i când ar fi înc\ anii 1950, informeaz\ contactmusic.com.
Cânt\rea]a, faimoas\ pentru coafura sa în stilul anilor ’50, machiajul strident [i tatuaje, nu se consider\ un model de stil vestimentar [i spune c\ se îmbrac\ în haine în care se simte bine.
“(Dac\ am) un stil sau ce? Nu, bineîn]eles c\ nu. M\ îmbrac ca un evreu b\trân de culoare. Ca [i cum ar fi înc\ anii ’50”, a declarat Amy pentru publica]ia Harper’s Bazaar, întrebat\ dac\ se consider\ un model de stil vestimentar.
De[i declarase ini]ial c\ modelul ei în mod\ este Elizabeth Taylor, starul în vârst\ de 27 de ani s-a r\zgândit, spunând c\ nu este a[a, pentru c\ i se pare ciudat c\ actri]a are ochi de culoare violet.
Amy Winehouse a colaborat recent cu casa de mod\ britanic\ Fred Perry, f\cându-[i astfel debutul în mod\, [i a spus c\ a fost flatat\ când i s-a propus colaborarea la acest proiect. “[tiam exact ce-mi doresc. Îmi place Fred Perry foarte mult. Am fost onorat\”, a spus ea.
Colec]ia cuprinde 17 piese de vestimenta]ie [i accesorii [i va fi lansat\ spre sfâr[itul anului.
Amy Winehouse nu a mai lansat niciun album de peste trei ani. Cel mai recent album al artistei britanice, intitulat “Back To Black”, a fost vândut în peste 10 milioane de copii [i premiat cu cinci Grammy. Îns\ dup\ lansarea lui, Amy Winehouse a avut de înfruntat numeroase probleme de s\n\tate [i s-a luptat cu dependen]a de droguri [i de alcool. În ultimii trei ani, Winehouse a constituit unul dintre subiectele preferate ale tabloidelor britanice, mai mult pentru scandalurile provocate decât pentru muzica sa. Cânt\rea]a cu o voce excep]ional\ este cunoscut\ pentru problemele sale legate de consumul de droguri, alcool, tendin]a de automutilare, anorexie [i bulimie. Amy Winehouse a efectuat câteva cure scurte de dezintoxicare, care nu au avut efectele scontate.

Vezi si

Breșă de securitate în WhatsApp. 360 de milioane de numere, expuse

O breșă de securitate în WhatsApp a expus numerele de telefon a aproximativ 360 de …