Saturday , June 15 2024

Jennifer Aniston dezvăluie că ar lua oricând lecții de stil pe covorul roșu de la Jennifer Lopez

De peste 30 de ani o obișnuită a covorului roșu, Jennifer Aniston dezvăluie acum că nu s-a simțit niciodată în largul său la astfel de ocazii, și că toate turneele de promovare a filmelor la care a lucrat s-au dovedit o corvoadă pentru ea. De asemenea, actrița din Friends a mai spus că nu se simte confortabil cu indicațiile stiliștilor, dar că a reușit, cu timpul, să se adapteze și să încerce să afișeze un comportament adecvat acestui tip de evenimente.

Totodată, în interviul acordat revistei InStyle, citat de elle.ro, Aniston dezvăluie și cine o inspiră în această privință – iar vedeta de la care ar lua oricând lecții de stil cu privire la aparițiile pe covorul roșu este nimeni alta decât Jennifer Lopez, și ea o veterană a acestor evenimente. De altfel, cele două au apărut în fața publicului în aceeași perioadă și au, amândouă, vârsta de 52 de ani. Cele două nu sunt prietene apropiate și nu au lucrat niciodată împreună, deși au fost surprinse la petreceri și premiere discutând.

„Aș vrea să știu de unde vine aspectul ei, ca și cum ar da în clocot. Arată cumva ca și cum ar fi furioasă pe cineva, dar în același timp este splendidă. Parcă s-ar gândi: ‘nu îmi vine să cred că mă aflu aici’. Dar nu cred că se străduiește. Cred că așa se trezește dimineața. Este un adevărat performer.”

sursa foto: Harper’s Bazaar

 

Vezi si

China plasează cronometre deasupra toaletelor într-un loc turistic cheie

Un oraș chinez a instalat cronometre deasupra toaletelor dintr-un important loc turistic pentru a asigura …

error: