Sunday , April 21 2024

Al doilea sezon al serialului ”Squid Game”, lansat la sfârșitul anului 2023 sau în 2024

Al doilea sezon al serialului “Squid Game” (“Jocul calamarului”), cea mai de succes producție din istoria platformei Netflix, va fi lansat la sfârșitul anului viitor sau în 2024, a dezvăluit creatorul său, Hwang Dong-hyuk, într-un interviu acordat revistei Vanity Fair, relatează EFE. Potrivit publicației, această întârziere se datorează faptului că, deocamdată, Dong-hyuk “nu are decât câteva pagini cu idei”, care încă nu au fost transpuse într-un scenariu final. “Oamenii vor fi supuși unor noi probe prin alte jocuri”, a explicat creatorul serialului sud-coreean, care a lăsat în suspans o întrebare pentru fanii serialului: “Este posibilă solidaritatea între oameni?”.

În ianuarie, Netflix a confirmat oficial că va exista un al doilea sezon, iar directorul executiv al companiei, Ted Sarandos, afirmase atunci că universul “Squid Game” este “la început”. Serialul, conceput ca o alegorie la capitalismul mondial, s-a consacrat ca producția cu cele mai multe ore de vizualizare pe Netflix, cu 1.650.450.000 de ore de reproducere. Platforma a plătit în 2021 peste 21 de milioane de dolari pentru drepturile celor nouă episoade din primul sezon și se estimează că investiția a generat beneficii de peste 870 de milioane de dolari.

De asemenea, “Squid Game” a câștigat trei Globuri de Aur anul acesta și a devenit primul serial în altă limbă decât engleza și, prima producție sud-coreeană care a obținut patru nominalizări la Premiile Screen Actors Guild (Sindicatul Actorilor Americani). Protagoniștii serialului, Lee Jung-jae și Hoyeon Jung, au fost recompensați cu Globul de Aur la categoriile cel mai bun actor și, respectiv, cea mai bună actriță într-un serial dramatic. (Agerpres)

Vezi si

Ucraina îl decorează pe actorul Alain Delon pentru a-i mulţumi pentru sprijinul acordat

Ucraina a decis să îi acorde Ordinul de Merit actorului francez Alain Delon pentru a-i …