Friday , October 7 2022

Actorul Kristofer Hivju, din ''Game Of Thrones'', infectat cu coronavirus

Vedeta din ”Game Of Thrones” Kristofer Hivju a anunţat că a fost depistat pozitiv cu noul coronavirus, potrivit Press Association.

Actorul norvegian, cunoscut în special pentru interpretarea personajului Tormund Giantsbane din epopeea fantastică produsă de HBO, a anunţat pe contul său de Instagram că el şi familia se autoizolează. Vedeta a precizat că doar el are “simptome uşoare de răceală”.
Kristofer Hivju, în vârsta de 41 de ani, şi-a îndemnat fanii să fie “extrem de atenţi” pentru a preveni răspândirea COVID-19, care a produs haos în industria divertismentului. “Împreună putem lupta cu acest virus şi putem evita o criză în spitalele noastre”, a spus Hivju.
Actorul irlandez Liam Cunningham, o altă vedetă din “Game Of Thrones”, a comentat pe contul său de Instagram: “Fă-te bine repede, prietene!”
Hivju nu este singurul actor care a dezvăluit că a fost testat pozitiv pentru COVID-19. Tom Hanks şi soţia sa, Rita Wilson, au anunţat că au fost depistaţi cu noul coronavirus săptămâna trecuta, în timp ce actorul Idris Elba a anunţat luni că a contractat acest virus, la fel ca Olga Kurylenko, “fata Bond”. Hanks şi Wilson au fost externaţi, în timp ce Elba şi-a asigurat fanii că se simte bine, notează Press Association. (Sursa: Agerpres)

Vezi si

VIDEO. Peste 50 de vedete, printre care Juliette Binoche, Marion Cotillard și Isabelle Adjani, și-au tăiat părul, solidare cu protestul femeilor din Iran

Peste 50 de vedete din lumea filmului și a muzicii din Franța și-au tăiat părul …