Sunday , April 21 2024

Mick Jagger are COVID. Concertul Rolling Stones din Amsterdam se amână

Mick Jagger s-a îmbolnavit de COVID în plin turneu Rolling Stones, în desfășurare în Europa. Concertul din Amsterdam, programat pe luni seară, s-a amânat.

Trupa britanică a anunțat pe profilurile de socializare a fost anulat concertul programat pentru luni seară la Johan Cruijff Arena din Amsterdam și va fi reprogramat pentru o dată ulterioară.

Potrivit anunțului, nu pare să existe probleme deosebite pentru Sir Mick, care va împlini 79 de ani la sfârșitul lunii iulie și care, totuși, pare să fi avut unele simptome la sosirea în orașul olandez astăzi.

„The Rolling Stones”, se arată în anunț, „regretă profund amânarea din această seară, dar siguranța publicului, a muzicienilor și a personalului trebuie să fie o prioritate. Spectacolul va fi reprogramat la o dată ulterioară, iar biletele vor fi valabile pentru acea dată”.

Primul turneu al trupei Stones de la începutul pandemiei încoace și de la moartea, anul trecut, a bateristului Charlie Watts, cuprinde 14 concerte în 10 țări diferite. Prima etapă britanică a avut loc săptămâna trecută pe stadionul de fotbal Anfield din Liverpool, locul de naștere al trupei Beatles, marii lor rivali în anii de glorie ai rockului, unde formația, care îi include acum pe Jagger, Keith Richards și Ronnie Wood, precum și pe toboșarul afro-american Steve Jordan, care îl înlocuiește pe Watts, a adus un omagiu celor patru Fab Four interpretând una dintre piesele lor. Și va fi urmat, în mijlocul verii, de două concerte-eveniment în cadrul festivalului BTS din Hyde Park, Londra. (Mediafax)

Vezi si

Vineri, la Muzeul de Istorie, vernisajul expoziției „Costin Neamțu Omul poveste, pictorul în poveste”

Muzeul Național al Bucovinei vă invită, vineri, 19 aprilie 2024, la ora 13, la vernisajul …