Thursday , September 29 2022

Cum să alegi hanorace: tipuri, culori și modele

Una dintre piesele vestimentare de nelipsit dintr-o garderobă este hanoracul. Hanoracele au încetat să mai fie doar o îmbrăcăminte de folosit pentru sport și au devenit o îmbrăcăminte pe care o putem folosi oricând, combinând-o cu alte stiluri.

Practic, purtabil și îl putem combina cu aproape orice look – acestea sunt avantajele majore ale unui hanorac. Și anul acesta hanoracele sunt un trend, în diferitele forme, tăieturi și modele pe care le iau, așa că vom găsi cu ușurință hanoracul nostru preferat.

Dar acest lucru a făcut ca modele foarte diferite să apară pe piață. Alegerea unor hanorace așadar nu mai este la fel de simplă ca înainte. Să vedem câteva elemente, astfel încât să le poți alege pe cele care îți plac cel mai mult.

Sfaturi pentru alegerea unui hanorac

Iată câteva sfaturi care sunt cu siguranță foarte utile pentru a alege un hanorac.

Dimensiunea hanoracului

Hanoracul normal nu se poartă atât de mult, în zilele noastre, dar ai posibilitatea să alegi alte dimensiuni. Există hanorace supradimensionate, dar și topuri crop.

Decizia se va baza în principal pe tipul de look pe care vrei să îl creezi. Dacă ceea ce cauți este confortul, atunci fără îndoială trebuie să mergi către hanorace supradimensionate. În cazul în care vrei să îl combini cu alte tipuri de elemente, cum ar fi blugi sau pantaloni cu talie înaltă, atunci un hanorac crop ar avea o dimensiune bună.

În ambele cazuri, dacă adaugi o cămașă dedesubt, poți obține un aspect unic atât pentru a merge la cursuri, cât și pentru a merge la serviciu.

Tonuri reci sau calde

Culorile sunt un alt punct care trebuie luat în considerare atunci când vine vorba de alegerea unor hanorace. Dacă vrei să inovezi, poți ieși din zona clasică și poți lăsa deoparte culorile alb-negru. Asumă-ți un risc cu alte culori mai izbitoare, cum ar fi verde sau maro. Vei vedea că sunt culori ușor de combinat cu alte tonuri destul de neutre, cum ar fi gri.

Roșu cu negru, albastru cu alb etc. sunt de asemenea combinații bune. Gândește-te întotdeauna că contrastele se atrag reciproc și că ai posibilitatea de a combina toate aceste culori după cum dorești.

Combinați patch-uri de cot maro cu mâneci gri sau buzunare verzi cu mâneci maro.

Simplu sau cu model

Aceasta este o altă decizie pe care trebuie să o iei. Hanoracele pot fi simple sau cu modele. După cum am discutat mai devreme, există atâtea variante de hanorace disponibile, că în ziua de astăzi poți găsi nenumărate modele de hanorace care chiar vor putea crea un stil mai formal.

Anul acesta imprimeurile de animale sunt la modă, deci poate fi și ocazia perfectă pentru a le pune pe un hanorac: leopard, zebră, șarpe … Anul acesta totul este permis așa că, distrează-te cu hanoracele tale preferate.

Pentru acest sezon primăvară-vară nu trebuie să ratezi clasicul hanorac gri cu care poți face combinații proaspete, simple și pline de farmec.

Deoarece suntem într-un sezon în care temperatura este rece dar apoi va crește, poți să porți hanorace cu mâneci scurte. Și, în funcție de ocazie, poți purta unul fără mâneci.

Vezi si

Miercuri, la Biblioteca Bucovinei, Conferința „Un simbol românesc din nordul Bucovinei: Profesorul Ilie Popescu”

Biblioteca Bucovinei „I. G. Sbiera”, sub egida Consiliului Județean Suceava și în colaborare cu Societatea …