Tuesday , January 31 2023

Colindați muzeele! Online

În fiecare an, în luna decembrie, în pragul Crăciunului și Anului Nou, Muzeul Național al Bucovinei primește cu mare bucurie grupuri de colindători preșcolari, școlari și elevi la colindat. Dar, pentru că anul acesta colindătorii nu pot să vină fizic la muzeu, cei care doresc pot face acest lucru online.

”Dacă aveți plăcerea să ne colindați, nu trebuie decât să vă filmați cu telefonul cântând un colind la școală și să ni-l trimiteți pe messengerul facebook-ului Muzeului Național al Bucovinei sau pe mailul [email protected]”, se arată într-un comunicat transmis de Muzeul Național al Bucovinei.

Filmulețele trebuie însoțite de numele profesorului coordonator, școala și clasa, iar profesorul coordonator va primi diplomă de participare la această activitate.

”Noi vom posta toate filmulețele primite pe facebook-ul Muzeului Național al Bucovinei, ducând astfel mai departe frumoasa tradiție a colindatului din casă în casă sau, de această dată, de la școală la muzeu!”, se arată în comunicatul menționat.

 

 

 

Vezi si

8 sfaturi pentru jucătorii de cazino

Există foarte multe feluri de jocuri de noroc, iar pentru a putea câștiga cât mai …