Wednesday , October 5 2022

Aspirator Dyson: care model este mai potrivit pentru tine?

Dyson este o marcă de referință în domeniul aspiratoarelor. Deși nu sunt ieftine, aspiratoarele firmei britanice sunt opțiunea preferată a multor utilizatori care caută calitate și durabilitate. Dacă vă gândiți să cumpărați un aspirator vertical fără fir Dyson și nu sunteți sigur care model este cel mai potrivit pentru dumneavoastră, îți prezentăm care sunt modelele disponibile și pentru ce tip de utilizator sunt cele mai potrivite.

Aspirator Dyson V15

Dyson V15 este actualul flagship al firmei engleze în format de aspirator vertical fără fir. Astfel, este cel mai puternic model cu cea mai mare autonomie, pe lângă faptul că are o baterie detașabilă care vă va permite să o schimbați cu alta atunci când se deteriorează sau pur și simplu să achiziționați o a doua unitate care să o dubleze. Caracteristica sa diferențială este că are un senzor care îi permite să detecteze, să analizeze și să cuantifice ceea ce aspiră, care este folosit pentru a-și ajusta automat puterea, care la rândul său are un impact asupra optimizarii autonomiei. Dispune de un ecran de pe care se pot vizualiza autonomia în timp real și puterea curentă, precum și alte repere în timpul aspirării.

Aspirator Dyson Outsize

Este posibil ca casa ta să fie deosebit de mare sau să fii nevoit să cureți podeaua de suprafețe mari, cum ar fi un depozit, un birou sau un magazin. Dacă acesta este cazul, Dyson Outsize este un model cu practic aceeași putere ca precedentul și aceeași autonomie, dar are avantajul de a integra un rezervor mai mare, o perie de podea care vă va permite să realizați mai puține treceri și vine cu o baterie de rezervă suplimentară pentru a dubla autonomia dacă ai nevoie. Desigur, în schimb este puțin mai voluminos și mai greu. Include o perie și nouă accesorii.

Aspirator Dyson V12 Slim

Deși sunt aspiratoare verticale fără fir cu design ergonomic, realitatea este că ținerea mânerului și apăsarea butonului pentru a aspira poate fi incomod dacă brațul nostru este slab, articulațiile ne dor sau pur și simplu o facem des. Dacă ești în căutarea unui model mai ușor și mai ușor de gestionat, atunci Dyson V12 Slim Absolute este alegerea potrivită pentru tine. Desigur, prețul mai mic înseamnă un recipient pentru murdărie mai mic și o putere mai mică, un lucru de care trebuie să țineți cont dacă doriți să aspirați zone cu multă murdărie sau păr de animale.

Aspirator Dyson V11

Dyson V11 este flagship-ul anterior al firmei, un model foarte complet și ca accesorii, putere și totodată cu ecran, a cărui principală diferență față de V15 este că nu are senzor pentru cuantificarea murdăriei, nici peria laser de ultimă generație, prezentă în cele mai actuale modele. Diferența de utilizare și rezultatele nu sunt prea mari, fiind un aspirator vertical puternic și pentru toate tipurile de suprafețe cu avantajul că îl poți găsi mai ieftin, deși în practică nu este de obicei disponibil.

Aspirator Dyson Cyclone V10

Dacă ești în căutarea unui aspirator fără fir Dyson versatil, cu autonomie bună pentru curățare în profunzime și putere destul de mare, dar nu vrei să investești cât costă cele mai moderne modele, veteranul Dyson Ciclone V10 este o opțiune foarte bună. Menține ora maximă de autonomie și este semnificativ mai ușor decât V15 și V11, lucru pe care îl veți observa când îl manevrați frecvent. Acest model nu mai are ecran, dar nu îi afectează deloc performanța.

Aspirator Dyson V8 Absolute+

Cele mai noi modele Dyson au dat o răsturnare designului pentru a include noi perii care promit rezultate mai bune, implementează noutăți precum senzorul de cuantificare a prafului sau confortul ecranului, dar esența rezultatelor bune și fiabilitatea însoțesc multe generații în urmă. Dacă tocmai ceea ce cauți este un aspirator vertical fără fir, cu durabilitatea caracteristică Dyson și performanța sa bună sau pur și simplu nu vrei să faci o investiție atât de mare, atunci ai veteranul Dyson V8 Absolute+ ca alegere. Este mai puțin puternic decât cele mai noi modele și autonomia sa este ceva mai mică, dar este o idee foarte bună.

 

Vezi si

Iată care sunt avantajele de a avea un laptop ASUS cu ecran OLED

Fiind o opțiune incredibilă pentru a te bucura de filme, seriale și jocuri video pe …