Saturday , June 22 2024

Mamă din zona Rădăuți, arestată pentru că și-a supus copiii la blestemății de neimaginat

Femeia, de 32 de ani, dintr-un sat de lângă Rădăuți, este acuzată că și-a obligat băiețelul de 5 ani să întrețină cu ea un raport sexual oral și și-a pus fetița de 9 ani să asiste cum ea întreține relații sexuale cu diverși bărbați, posibil în scopul practicării prostituției, fetița fiind expusă în mod repetat unor gesturi/acte cu tentă și de natură sexuală  și abuzuri sexuale. De asemenea, cei doi copii au fost deseori bătuți și obligați să cerșească.

Miercuri, 7 iunie 2023, procurorii din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Rădăuți au dispus punerea în mișcare a acțiunii penale față de inculpata D. S., de 32 de ani, pentru săvârşirea infracţiunilor de „viol”, și „rele tratamente aplicate minorului”.

Și-a abuzat sexual propriul fiu în vârstă de 5-6 ani

Femeia respectivă este acuzată că, în perioada 2018 – septembrie 2020, a exercitat în mod repetat violențe fizice asupra fiului ei minor în vârstă aproximativă de 5-6 ani, care se afla in îngrijirea, ocrotirea si educarea acesteia, de asemenea a folosit în mod repetat minorul în scopul obținerii de foloase materiale prin practicarea cerșetoriei. Mai mult, procurorii arată că, la o dată ce nu poate fi stabilită cu exactitate, din aceeași perioadă 2018 – 2019, femeia l-a constrâns pe fiul ei minor să întrețină cel puțin un raport sexual oral cu ea, profitând de imposibilitatea acestuia de a se apăra sau de a-și exprima voința pe fondul vârstei extrem de fragede. Prin aceste tratamente abuzive de natură fizică și sexuală, având în vedere contextul familial de comitere, inculpata a creat o stare de pericol ce a pus în primejdie gravă dezvoltarea normală a copilului din punct de vedere fizic, intelectual și moral, spun anchetatorii.

Relații sexuale cu diverși bărbați, în prezența fiicei sale

Totodată, femeia mai este acuzată că, în perioada 2018 – septembrie 2020, a exercitat în mod repetat violențe fizice asupra fiicei ei minore în vârstă aproximativă de 9-10 ani, care se afla in îngrijirea, ocrotirea si educarea acesteia. Individa este acuzată că a folosit în mod repetat minora în scopul obținerii de foloase materiale prin practicarea cerșetoriei. Mai mult, în prezența copilei, femeia s-a întâlnit și întreținut relații sexuale cu diferiți bărbați necunoscuți și cunoscuți, posibil în scopul practicării prostituției, fetița fiind expusă în mod repetat unor gesturi/acte cu tentă și de natură sexuală, posibil și abuzuri sexuale sub forma agresiunii sexuale. Prin aceste tratamente și comportamente abuzive de natură fizică și sexuală, având în vedere contextul familial de comitere, femeia a creat o stare de pericol ce a pus în primejdie gravă dezvoltarea normală a copilului din punct de vedere fizic, intelectual și moral.

Procurorul de caz din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Rădăuți a luat măsura arestării preventive a mamei pentru o perioadă de 30 zile.

Judecătoria Rădăuți a admis solicitarea și a dispus arestarea preventivă pentru o perioadă de 30 zile a inculpatei.

Cercetările continuă în cauză în vederea lămuririi tuturor împrejurărilor de fapt şi stabilirii răspunderii judiciare.

Precizăm că dispunerea punerii în mișcare a acțiunii penale este o etapă a procesului penal reglementată de Codul de procedură penală având ca scop crearea cadrului procesual de administrare a probatoriului, activitate care nu poate în nicio situaţie să înfrângă principiul prezumţiei de nevinovăţie. (O.S.)

   

Vezi si

Cherestea și lemn în valoare de peste 5.000 lei, confiscate de polițiști în urma unor controale în trafic

Vineri, la ora 15.10,  pe Drumul Județean 175, pe raza comunei Fundu Moldovei, polițiștii au …

2 comments

  1. Mamă? Sigur?
    O fi.profesoara de educatie sexuala la scoala gimnaziala poate. Sau de religie.
    Stii. Profesori din aia care pregatesc programele elevilor si studiaza acasa mult…

  2. asa o ticäloasä ar trebui sä disparä din viatä . dar cum nu este lege sä o poti spinzura ,la puscärie cu dinsa pe toatä viata ,