Saturday , July 31 2021

Copiii care au împlinit 12 ani se pot vaccina antiCovid în 13 centre din județ

Vaccinul folosit pentru aceștia este cel produs de compania BioNTech Pfizer. Nu este necesară programarea, doar acordul părinților

Direcția de Sănătate Publică Suceava a anunțat că, începând de marți 2 iunie, copiii care au împlinit vârsta de 12 ani, se pot vaccina antiCovid 19, în 13 centre comunitare de vaccinare din județ. Acestea sunt la sala de sport din Broșteni, sala de sport de la Colegiul Național ”Dragoș Vodă” din Câmpulung Moldovenesc, Căminul Cultural ”Al. Arșinel” Dolhasca, sala de sport Fălticeni, Spitalul Orășenesc Gura Humorului, sala de sport din Marginea, centrul din incinta parcului Zoo Rădăuți, la Căminele culturale din Salcea, Sfântu Ilie, la Casa de Cultură din Siret, la sala de sport de la Colegiul Național ”Ștefan cel Mare”, la sala de sport de la Școala Generală ”Miron Costin” Suceava și la drive-through de la Shopping City.

”În toate centrele cu vaccinare Pfizer se asigură vaccinarea persoanelor cu vârsta de peste 12 ani dar este obligatorie acordarea consimțământului părinților sau a tutorelui legal. Vaccinarea se face fără programare”, a declarat Gabriela Băncilă, purtătoare de cuvânt în cadrul DSP Suceava. (C.R.)

Vezi si

Puțin peste jumătate din locurile scoase la concurs de USV au fost ocupate în prima sesiune de admitere

1.553 de absolvenți de liceu au optat pentru programele de licență ale facultăților sucevene, alți …