Thursday , February 2 2023

Vot in PNL: Klaus Iohannis, candidatul liberalilor la Preşedinţie. Iohannis a primit un număr de voturi aproape dublu faţă de Antonescu

klaus-iohannis

Preşedintele PNL, Klaus Iohannis, a fost desemnat, luni, de Delegaţia permanentă, drept candidatul partidului la alegerile prezidenţiale din noiembrie, au declarat pentru MEDIAFAX surse liberale.
Conform surselor citate, Iohannis a obţinut un număr de voturi aproape dublu faţă de Antonescu, din partea membrilor Delegaţiei Permanente.
Astfel, pentru Klaus Iohannis au optat 110 membri ai Delegaţiei Permanente, în timp ce pentru Crin Antonescu au votat doar 56.
Surse citate de Realitatea TV sustin ca pentru Klaus Iohannis au optat 111 membri ai Delegaţiei Permanente, în timp ce pentru Crin Antonescu au votat doar 55.
Delegaţia Permanentă a Partidului Naţional Liberal s-a reunit, luni, pentru a stabili candidatul formaţiunii la alegerile prezidenţiale.
“Eu cred că, cel puţin de cinci ani cât am condus partidul, m-am tot prezentat. Astăzi nu o să fac o prezentare foarte lungă”, a declarat Antonescu, înaintea întâlnirii.
Întrebat dacă renunţă la candidatura pentru prezidenţiale, având în vedere rezultatele sondajului, Antonescu a răspuns: “Nu. E un sondaj pe care nu mi-l asum, dar pe care nu îl contest“.
“Nu fac niciun comentariu legat de şansele celor doi. Votul va fi secret pentru că aşa spune statutul. Eu nu voi ţine cont de sondaje. Important e să îl alegem pe cel cu cele mai reale şanse”, a declarat Mircea Ionescu Quintus.
 

Vezi si

PNL vrea comasarea alegerilor: 2024 nu poate fi un an total ratat. PSD nu pare a fi de acord

PNL vrea comasarea alegerilor de anul viitor. Sunt mai multe scenarii, care vor fi discutate …

One comment

  1. Numai un neamt ar putea scoate Romania, din mocirla in care au bagat-o politicienii romani, in frunte cu tovarasul Iliescu.