Saturday , May 25 2024

VIDEO. Român arestat la Madrid după ce a atins fundul unei jurnaliste, în direct la TV 

Poliția spaniolă a arestat un tânăr de naționalitate română, acuzat că a agresat sexual o jurnalistă de televiziune în timpul unei transmisiuni în direct din centrul Madridului.

Isa Balado relata în direct, de pe o stradă din capitala Spaniei, despre cazul unor comercianți arestați pentru că ar fi bătut un hoț care a încercat să-i jefuiască. În timpul transmisiunii, din spatele ei s-a apropiat un bărbat care a atins-o cu mâna pe fund și a întrebat-o de la ce post TV este, relatează Euronews.

Colegul din studio, Nacho Abad, a observat incidentul și a intervenit: “Isa, scuză-mă că te întrerup, tocmai ți-a atins fundul?”, a întrebat-o acesta. El i-a cerut să-l aducă pe agresor în fața camerei: “Pune-l pe idiotul ăsta în direct”.

Balado l-a înfruntat apoi pe agresor, spunându-i: “Oricât de mult ai vrea să mă întrebi de la ce canal suntem, chiar trebuie să-mi atingi fundul?”. “Sunt în direct și lucrez”, i-a spus ea.

Individul a început să râdă și a susținut că nu a făcut nimic greșit, apoi a prezentat scuze și a început să se uite insistent la ea, în timp ce aceasta îl ruga s-o lase să-și facă treaba.

Bolado a explicat că bărbatul umbla pe stradă și își continua comportamentul ofensiv: “Nu sunt doar eu, i s-a întâmplat fiecărei femei pe lângă care trecea”, a relatat ea. În timp ce spunea în fața camerei că incidentul i-a dat emoții, bărbatul s-a apropiat din nou, cerându-i să zică adevărul despre ce i s-a întâmplat, relatează The Guardian.

În timp ce colegul din studio își exprima șocul pentru ceea ce i s-a întâmplat, tânăra jurnalistă s-a scuzat. “Nu, nu ai de ce să-ți pară rău. Mă enervează rău”, a spus acesta.

Poliția din Madrid, anunțată de producătorii emisiunii, l-au arestat pentru agresiune sexuală. Anchetatorii vor analiza imaginile și le vor lua declarații jurnalistei și suspectului.

Potrivit cotidianului spaniol El Mundo, bărbatul în vârstă de 25 de ani este român.

Postul de televiziune a transmis un comunicat în care anunță că respinge orice formă de hărțuire sau agresiune și își exprimă susținerea pentru jurnalistă după “situația absolut intolerabilă pe care ea a suportat-o”.

Vezi si

Fetiţă de 8 ani, găsită ucisă la marginea unui sat din Botoșani. Jandarmi și polițiști din Suceava ajută la depistarea autorului

O fetiţă de 8 ani dispărută de vineri seara, după ce a plecat la o …