Tuesday , May 24 2022

VIDEO. Ascultati-l pe ministrul Mediului, Costel Alexe, vorbind in engleza la o conferinta la Madrid

Clipul de mai jos a fost filmat la o conferință de COP despre Mediu, desfasurata in decembrie anul trecut la Madrid si a ajuns viral pe Facebook abia acum. Ministrul Mediului, Costel Alexe, a luat cuvantul si nici nu putem sa ne imaginam ce impresie a lasat delegatilor nevoiti sa-l asculte.

Alexe se alatura, astfel, unui luung sir de oficiali romani care au facut “cariera” dezvaluindu-si vastele cunostinte de limba engleza si abilitatile deosebite de pronuntie, in calitatile lor oficiale de reprezentanti ai romanilor.

.

Clipul a fost postat de un reporter Rise Project pe pagina sa de Facebook: “Cine intelege ce a spus ministrul Alexe in discursul de la Madrid, unde s-au discutat chestiuni arzatoare privind mediul la nivel global, are un Cico de la mine.

E drept ca in CV-ul publicat pe site-ul Camerei Deputatilor ministrul Alexe sta foarte bine cu limbile straine. Ministrul este experimentat. Mai greu este cu practica.

Reactia membrilor delegatiei Romaniei de la finalul discursului face toti banii.

Nu am sa inteleg niciodata cabotinismul politicienilor din Romania, care nu vor sa apeleze la serviciile translatorilor specializati”.


 

 

Vezi si

O dronă a armatei Ucrainei a fost găsită în apele teritoriale ale României, între Sulina şi Sfântu Gheorghe

Forțele navale au recuperat epava unei drone militare care plutea în derivă în apele teritoriale …