Sunday , November 27 2022

Vicepremierul Liviu Dragnea, chemat la DNA in dosarul REFERENDUMULUI

dragnea

Vicepremierul Liviu Dragnea s-a prezentat luni după-amiază la sediul Direcţiei Naţionale Anticorupţie, pentru a lua la cunoştinţă materialul de urmărire penală, întocmit de procurori.
Liviu Dragnea este acuzat de procurorii Direcţiei Naţionale Anticorupţie de faptul că şi-a folosit influenţa de lider de partid pentru a frauda referendumul din 29 iulie 2012, organizat pentru demiterea preşedintelui Traian Băsescu.
Vicepremierul Dragnea s-a prezentat la sediul DNA la exact un an de la desfăşurarea amintitului referendum, pentru a i se prezenta materialul de urmărire penală pe care l-au întocmit procurorii pe numele său. Liviu Dragnea mai este învinuit în acest dosar împreună cu alte 70 de persoane.
Potrivit România TV, următorul pas este trimiterea în judecată a lui Liviu Dragnea, în condiţiile în care trebuie ca procurorul de caz să întocmească şi rechizitoriul.

Vezi si

Percheziții la Eparhia Cernăuților și Bucovinei. Un băiat de 17 ani doar în lenjerie intimă, găsit în camera arhimandritului

Serviciile speciale ucrainene (SBU) au efectuat o percheziție în eparhia Cernăuți-Bucovina.  Potrivit surselor LB.ua, percheziția …