Thursday , July 25 2024

Teo: Declaraţiile lui Blaga privind excluderea mea din partid mi se par îndreptăţite

foto: evz.ro

Deputatul PDL Teo Trandafir a declarat, miercuri, că i se par îndeptăţite afirmaţiile secretarului general Vasile Blaga potrivit cărora ea ar fi trebuit eliminată din partid în 24 de ore după ce s-a îmbrăţişat cu social-democrata Aura Vasile, dar a precizat că îmbrăţişarea a fost întâmplătoare.
“Declaraţiile mi se par, din punctul dumnealui (lui Vasile Blaga – n.r.) de vedere, perfect îndreptăţite. (…) Îmbrăţişarea cu doamna Aura Vasile a fost o întâmplare pentru că, geografic vorbind, eu trebuia să ies printr-o parte unde era opoziţia. În momentul în care vine cineva la tine să te îmbrăţişeze nu poţi să-l împingi, e urât. Eu am considerat că este politicos să răspund cu prietenie la un gest de prietenie şi se pare că am greşit. Nu mi se par, însă, declaraţii foarte grave atâta vreme cât implicaţiile ulterioare au fost care au fost. Nu aveam de unde să le ştiu atunci”, a spus Teo Trandafir.
Ea a arătat, în legătură cu sancţionarea sa de către partid pentru acest gest, că încă este membru al PDL, că a fost “mustrată cu blândeţe” şi că nu depinde de ea dacă va rămâne în continuare membru al partidului.
Întrebată dacă va vota următoarea moţiune de cenzură, Teo Trandafir a spus că nu se poate pronunţa încă cu privire la acest vot. “Hai să ajungem la podul respectiv şi îl traversăm la momentul cu pricina”, a adăugat Teo Trandafir
Blaga a declarat, marţi seară, la B1TV că Teo Trandafir ar fi trebuit eliminată din partid, în 24 de ore, după ce s-a îmbrăţişat cu social-democrata Aura Vasile.
Teo Trandafir a votat, în iunie, la vedere, pentru moţiunea de cenzură, fiind îmbrăţişată apoi de deputatul PSD Aura Vasile.
Deputatul PDL a votat ridicând larg braţele şi arătând, preţ de mai multe secunde, bilele de vot, înainte de a le introduce în urne, votul favorabil moţiunii de cenzură fiind larg aplaudat de parlamentarii PSD.
Ea declarase anterior că va vota moţiunea de cenzură pentru că nu poate susţine reducerea pensiilor.

Vezi si

Trei bucureșteni, acuzați de DIICOT de furt de criptomonede în valoare de 120 de milioane de dolari

Procurorii DIICOT au pus sub urmărire penală trei persoane, acuzate că au transferat ilegal 1.650.000 …