Friday , August 19 2022

Tăriceanu îi răspunde lui Dragnea pe tema suspendării președintelui: „Numeroși membri PSD se opun, ca să nu spun mai mult”

După ce liderul PSD Liviu Dragnea a declarat că procedura de suspendare a președintelui Klaus Iohannis nu a fost încă pusă în practică deoarece liderul ALDE se opune, Călin Popescu-Tăriceanu a declarat, marți, că el nu este singurul împotriva unei astfel de măsuri.
tariceanu

 Călin Popescu-Tăriceanu a declarat că nici UDMR nu susține un demers pentru suspendarea lui Klaus Iohannis, dar și că există numeroși membri PSD care se opun.
„Am auzit acest subiect în trecere, la o emisiune TV. Departamentul de comunicare al ALDE a avut o poziție atunci. Nu a apărut nimic nou care să ne oblige să avem o altă poziție. Din câte știu eu, UDMR nu subscrie și sunt numeroși membri PSD care au rezerve, ca să nu spun mai mult”, a declarat liderul ALDE.
Liviu Dragnea a declarat, în urmă cu o săptămână, că vrea ca partidul său să îl suspende din funcție pe președintele Klaus Iohannis, însă că acest lucru nu s-a întâmplat până acum deoarece ALDE nu susține o asemenea măsură.
„Dacă vrem să-l suspendăm, îl suspendăm, pur și simplu. Eu aș vrea. Să vedem domnul Tăriceanu”, a spus Liviu Dragnea.
digi24.ro

Vezi si

Admiterea la colegii se va da după Evaluarea Naţională obligatorie, din 2024, iar proba de Română la Bac va include gramatică

Ministrul Educaţiei a anunţat modificări la legile pe care le-a propus, după ce a negociat …