Tuesday , May 21 2024

Surse: Nicolae Ciucă își va depune mandatul de premier desemnat

Premierul desemnat Nicolae Ciucă a anunțat, luni seara, în ședința Biroului Executiv PNL, că își va depune mandatul. Acesta a spus, înainte de a ajunge la sediul liberalilor, că „PNL ar avea mai multe șanse dacă ar relua negocierile”.

Conducerea executivă a PNL s-a întâlnit într-o ședință de urgență luni seară, de la ora 20:00, pentru a discuta flexibilizarea mandatului de negociere al premierului desemnat Nicolae Ciucă pentru formarea unei majorități parlamentare, spun surse din PNL. Liberalii nu exclud ca Ciucă să-și depună mandatul pentru a câștiga timp de negociere. Totodată, filiala PNL Satu Mare a anunțat susținerea continuării discuțiilor pentru formarea unei majorități și propune ca premierul desemnat să-și depună mandatul.

Conform G4Media, în PNL sunt voci care cer schimbarea premierului desemnat Nicolae Ciucă cu un alt lider, unii propunându-l pe Lucian Bode, în timp ce alți lideri vor să-l mențină pe Nicolae Ciucă

Ședinta BEx PNL a fost convocată pentru ora 20:00. Surse din partid susțin, pentru Digi24.ro, că va fi discutată flexibilizarea mandatului de negociere pentru formarea unei majorități parlamentare. Liderii liberali nu exclud ca premierul desemnat Nicolae Ciucă să își depună mandatul pentru a câștiga timp de negociere.

Vezi si

Sfinţii Împăraţi Constantin şi Elena, sărbătoriţi astăzi în Biserica Ortodoxă

Biserica Ortodoxă îi sărbătoreşte astazi pe Sfântul Împărat Constantin cel Mare şi pe mama sa, …