Friday , December 9 2022

Salvatorul lui Nastase locuieste la bloc si are leafa de 3.300 lei

Adrian Năstase a fost împiedicat să se sinucidă de unul dintre cei doi poliţişti care au mers la domiciliul politicianului pentru a-l prelua şi a-l duce în arest. Fostul premier a încercat să se împuşte, dar Nicolae Costea a intervenit la timp şi a încercat să îi smulgă pistolul din mână. Cu toate acestea, Adrian Năstase a apucat să tragă, iar un glonţ l-a rănit în gât.
Comisarul-şef Nicolae Popa este cel care i-a salvat viaţa fostului premier al României, iar jurnaliştii de la EVZ.ro au aflat cine este poliţistul cu pricina şi ce experienţă are.
Bărbatul are 50 de ani şi este un poliţist cu mare experienţă. A absolvit şcoala de subofiţeri de la Câmpina în 1985. În 1993 a fost avansat ofiţer şi promovat la Serviciul Investigaţii Criminale. De atunci a fost implicat în dosare importante. Nicolae Costea a fîcut parte din echipa care a adus-o în ţară pe Ioana Maria Vlas sau l-a prins pe grecul Passaris.
Comisarul-şef are o carieră de 27 de ani şi câştigă pe lună circa 3.300 de lei, după numeroasele reduceri salariale. Bărbatul, soţia şi fiica locuiesc într-un apartament în Bucureşti.
Atât Nicolae Costea cât şi colegul său, bărbatul cu care a mers la reşedinţa familiei Năstase, ştiau că Adrian Năstase are de gând să se sinucidă. Tocmai de aceea, au fost trimişi cei doi, pentru că au mare experienţă şi puteau împiedica o tragedie.

Vezi si

Dorin Cioabă, avertisment pentru austrieci: „Vor fi numai pene de lebădă. Le vom servi la ei acasă”

Autointitulatul rege al rromilor Dorin Cioabă a reacționat pe Facebook după ce România, nu a …