Thursday , April 18 2024

Tablă smulsă de vânt de pe un bloc din Gura Humorului. Intervenții ale pompierilor în mai multe zone din municipiul Suceava

Pompierii militari suceveni au fost nevoiți să intervină marți în mai multe zone din județ, unde vântul puternic a provocat mai multe pagube.

Astfel, la Gura Humorului, vântul a smuls o bucată de tablă de pe acoperișului unui bloc. Au intervenit pompierii militari, pentru asigurarea zonei și pentru degajarea elementului de construcție. În cădere, bucata de tablă, cu o dimensiune de aproximativ 30 de metri pătrați, a avariat două autoturisme parcate.

Echipajul pompierilor militari de la Garda de Intervenție Gura Humorului a consolidat și alte bucăți de tablă de pe blocul afectat, care erau în pericol de cădere. După încheierea misiunii pompierilor militari, în zonă au rămas polițiștii locali, care au balizat și au asigurat zona, pentru evitarea producerii unor eventuale accidente.

Alte intervenții, pe fondul manifestării fenomenelor meteo periculoase, s-au desfășurat sau sunt în desfășurare marți după-amiază și în municipiul Suceava. Au fost semnalate bucăți de tablă desprinse și în pericol de cădere de pe acoperișurile unor blocuri de locuințe de pe străzile Gavril Tudoraș, Areni și Nicolae Bălcescu, iar acestea au fost degajate sau fixate de către militari. (O.S.)

Vezi si

Adăpost de animale incendiat intenționat la Marginea (FOTO, VIDEO)

Pompierii militari ai Detașamentului Rădăuți, împreună cu lucrătorii Serviciilor voluntare pentru situații de urgență Marginea …